život na vagi

Otac ju je tukao, a suprug preminuo na prvu godišnjicu braka: U show je ušla sa 118 kg, a danas više ne izgleda ovako

Foto: RTL
1/5
02.06.2021.
u 08:00

Samozatajna Karlovčanka i nakon showa nastavila je marljivo raditi na svom izgledu pa danas izgleda bolje nego ikada. Dokazuju to i fotografije na njezinim profilima na društvenim mrežama.

U četvrtoj sezoni ''Života na vagi'' jedna od natjecateljica bila je i Lidija Tomić. Lidija je u show ušla s 118,1 kilogramom, a izašla sa 68,6 kilograma.

Samozatajna Karlovčanka i nakon showa nastavila je marljivo raditi na svom izgledu pa danas tako izgleda bolje nego ikada.

Dokazuju to i fotografije na njezinim profilima na društvenim mrežama. Lidija nerijetko objavljuje fotke na kojima se vidi kako odlično izgleda i nakon showa.

Foto: Facebook/TS Auris

Ova 37-godišnja Karlovčanka u showu je mnoge ganula svojom tužnom životnom sudbinom. Naime, u ponor pretilosti gurnula ju je smrt supruga koji je preminuo na njihovu prvu godišnjicu braka. Upravo on je bio njezin najveći junak, a svoju transformaciju posvetila je upravo njemu.

Foto: Facebook/TS Auris


Osim toga, roditelji su joj se razveli kad je bila mala, a Lidija je ostala živjeti s ocem alkoholičarem koji ju je u pijanstvu znao tući. Uoči ulaska u show priznala je kako je nezadovoljna svojim izgledom zbog kojeg je imala problema s odlaskom na plažu jer je bila uvjerena da svi gledaju upravo u nju. Show joj je oduzeo suvišne kilograme, vratio osmijeh na lice, ali i podario neka nova prijateljstva.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 8

PI
Post_it
08:02 02.06.2021.

Izvukla si najbolje i najjače iz sebe. Bravo!

TR
tratincica68
10:10 02.06.2021.

svaka cast

DI
dino85
10:08 02.06.2021.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije