LIGA PRVAKA

Izabel Kovačić bodrila je supruga u Portu, fanovi joj pišu: 'Zbog tebe smo navijali za Chelsea'

Foto: Instagram
Izabel Kovačić
Foto: Instagram
Izabel Kovačić
Foto: Instagram
Izabel Kovačić
Foto: Instagram
Izabel Kovačić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Izabel Kovačić
Foto: instagram.com/izabelandrijanic
Izabel Kovačić
Foto: Instagram
Izabel Kovačić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Izabel Kovačić
30.05.2021.
u 15:35
"Ovo je jako cool, ponosna sam", napisala je Izabel pokraj fotografije s terena posutog konfetima. Nakon toga je i objavila fotografiju s tribina, gdje je sjedila u kožnoj fotelji. Odjenula je visoke crne čizme, sive traperice, crnu bluzu i smeđi kaput. "Sretna", dodala je uz fotku.
Pogledaj originalni članak

Mateo Kovačić još jedan je Hrvat koji se može pohvaliti s titulom pobjednika Lige prvaka u nogometu. Dok je hrvatski reprezentativac sinoć u dresu Chelsea slavio na terenu, s tribina stadiona Dragão u Portu bodrila ga je njegova supruga Izabel. 

"Ovo je jako cool, ponosna sam", napisala je Izabel pokraj fotografije s terena posutog konfetima.

Foto: Instagram
Izabel Kovačić

Nakon toga je i objavila fotografiju s tribina, gdje je sjedila u kožnoj fotelji. Odjenula je visoke crne čizme, sive traperice, crnu bluzu i smeđi kaput. "Sretna", dodala je uz fotku.

Fotografija je u 10 sati dobila više od 25 tisuća lajkova i brojne komentare pratitelja. Suprug Mateo ostavio joj je emotikone srca, a jedan joj je pratitelj napisao kako je upravo ona razlog što je navijao za Chelsea. 

Foto: Instagram
Izabel Kovačić

Inače, Izabel i Mateo Kovačić postali su roditelji 12. listopada. prošle godine. Izabel je rodila carskim rezom, a dječaku su nadjenuli tradicionalno kršćansko ime - Ivan.

Sredinom lipnja Kovačići že proslaviti petu godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije deset godina. U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno da Mateo i Izabel su se i upoznali. 

U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima naš reprezentativac je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru. Nakon potresa koji je pogodio Zagreb Kovačići su iz Londona, stigli u našu metropolu kako bi bili uz svoje bližnje i veći dio karantene proveli su u Zagrebu.

VIDEO: Oliver Mlakar o Večernjakovoj ruži: Ružu za životno djelo neću nikada zaboraviti 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DV
Džontra Volta
18:30 30.05.2021.

Kaj i ona ima fanove?

JO
Jose Oklahoma
16:24 30.05.2021.

Ona je inače strašno važna za to finale. Dok se majmuni znoje na terenu, njihove se sponzoruše naslikavaju.