IGNORIRALA SIMPTOME

Poznata voditeljica nije znala da je trudna: 'Mislila sam da sam iscrpljena od veganstva'

Alex Jones
Foto: Instagram
1/5
30.05.2021.
u 09:00

- To je smiješno, jer radi se o  trećoj trudnoći, ali nisam shvaćala da postoje tragovi jer sam iskreno za sve krivila veganstvo. Bila sam toliko umorna i gladna i mislila sam da je to to. Ali rekla sam mužu da mislim da moramo napraviti test. A on je rekao: "Što? Što?" - svejedno, napravili smo test, kazala je jedna od najpoznatijih britanskih voditeljica

Britanska TV voditeljica i Alex Jones (44) očekuje svoje treće dijete sa suprugom Charliejem Thomsonom, a kako je kazala za Daily Mail, na početku trudnoće nije znala da je trudna, nego je mislila kako su mučnine i drugi simptomi zbog toga jer je prešla na veganstvo. 

- To je smiješno, jer radi se o  trećoj trudnoći, ali nisam shvaćala da postoje tragovi jer sam iskreno za sve krivila veganstvo. Bila sam toliko umorna i gladna i mislila sam da je to to. Ali rekla sam mužu da mislim da moramo napraviti test. A on je rekao: "Što? Što?" - svejedno, napravili smo test, kazala je jedna od najpoznatijih britanskih voditeljica, koja na BBC-ju vodi show "The One".

Alex, koja je već majka dvoje sinova Teddyja, četverogodišnjaka, i Kit, 23 mjeseca, priznala je da su ona i Charlie bili uzbuđeni kad su otkrili da očekuju kćer, ali priznala je da će imati troje malene djece, bez sumnje, biti "pakleno" ponekad.

Foto: Hrvatski hrvački savez

- Dakle, bilo je to veliko iznenađenje. A kad smo također shvatili da je to djevojčica, bili smo naprosto ushićeni. Jer ne znam, to nije bilo nešto što smo ikada očekivali, ali zapravo se osjećamo sjajno i lijepo, dodala je Jones.

Alex je također rekla da njezini dječaci žele nazvati svoju sestru Skye po djevojčici u seriji "Operacija Šapa".

I dok Alex uzbuđeno očekuje dolazak svoje kćeri, potvrdila je da će njihova djevojčica biti posljednje dijete koje imaju.
Raspravljajući o ideji da imaju djecu u pedesetim godinama, nakon što je Naomi Campbell u dobi od 52 godine prošlog tjedna dočekala svoje prvo dijete, Alex je kazala: 'To ne bi bilo za mene jer smo sada službeno gotovi!

VIDEO: Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Eurosongu? 

 

Ključne riječi

Komentara 5

DA
Daniel05041986
11:29 30.05.2021.

I kakve to veze ima sa konjskim trkama

TA
Tamburix
16:37 30.05.2021.

Hoće to po duhu svetom....

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
10:02 30.05.2021.

Poznata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije