MALA ŠKOLA PJEVANJA

Jacques Houdek ima dobronamjerni savjet za 'stručne' članove žirija u talent showovima

Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: DPA/Pixsell
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Jacques Houdek
Foto: Instagram
Foto: Daniel Pavlić
Jacques Houdek
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
01.11.2021.
u 22:30
Savjet je podijelio na svom Facebook profilu, a u komentarima su se javili roditelji čija su djeca sudjelovala u showovima, a oglasili su se i glazbeni stručnjaci.
Pogledaj originalni članak

Pjevač Jacques Houdek koji je bio član žirija u showu "The Voice Hrvatska" odlučio je udijeliti savjet članovima žirija talent showova. 

“MALA ŠKOLA PJEVANJA” Jedan dobronamjeran savjet “stručnim” članovima žirija u talent showovima - kada dijete pjeva i zvuči kao odrasla osoba, onda je to prvi znak za uzbunu. Dijete mora, dok pjeva, zamislite, kao i dok govori, zvučati kao - DIJETE! Sve ostalo je jednostavno - KRIVO. Hvala. - napisao je u svojoj objavi na Facebooku pjevač koji nas je 2017. godine s pjesmom "My friend" predstavljao na Eurosongu. Ispod ove objave javili su mu se pratitelji među kojima je bilo i glazbenih stručnjaka te roditelja čija su djeca sudjelovala u ovakvim showovima te su između ostalog napisali: 

 

 

- Moje dijete je nastupalo u zvjezdicama, dobila je "četiri stolice", jer je mušku pjesmu odabrala, a ona je djevojčica. Umjesto da se ocjenjuje tonalitet i kvaliteta izvedbe, ona je imala zamjerku od Vane, što je pjesma "muška". Totalno neprofesionalan pristup djeci, ona je tada imala 13 godina, i nije jako dugo vremena pjevala nakon Vaninog komentara. Mislim da se općenito pretjeruje i previše traži od djece, što kod njih može izazvati gubitak volje za nečim što vole. Lp. To je istina sto si rekao.Al tko mari za to bitno da šou ili talent ide dalje. Kao profesor pjevanja stalno to govorim! Bravo.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 20 Alan Hržica: “Na našim koncertima su ljudi, Bog i ja.”

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar salaso
salaso
15:48 02.11.2021.

I on se našao savjetovat nekoga, koga će iskoristit kao rekvizit , u svom medijskom proizvodu..i na njemu..što je blesavije prikazan..ia produkcija zaradit milijune...tu treba neki savjet?..on očigledno ne kuži show biiznis..

Avatar Žuti
Žuti
23:46 01.11.2021.

I ja imam nekoliko savjeta za njega glede unosa i trošenja kalorija.

Avatar foton 99 88 73
foton 99 88 73
19:37 02.11.2021.

stvar je vrlo jasna ,,največi zagađivač u hrvatskoj je vlad na čelu sa klaunovima i svojim ludama