MLADI OTAC

Janko Popović Volarić pokazao sina Davida kojeg je dobio kad je imao 20 godina: Bio sam tada jako, jako mlad

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Svečana premijera filma "Glava velike ribe" redatelja Arsena Oremovća
Foto: HRT
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Brojne poznate osobe prošle su crvenim tepihom 30. Sarajevo Film Festivala
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Sarajevo: SFF - Janko Popović Volarić na kavi u blizini festivalskog trga
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
Svečano otvorenje 71. Pulskog filmskog festivala i svjetska premijera filma Rajka Grlića "Svemu dođe kraj"
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Delnice: Reportaža s otvorenja festivala Cinehill
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Svečana premijera filma "Glava velike ribe" redatelja Arsena Oremovća
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagreb: Svečana zagrebačka premijera komedije Gorana Dukića "Nosila je rubac črleni"
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Glumac Janko Popović Volarić
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Zagreb: Predstavljeni parovi za novu sezonu showa Ples sa zvijezdama
03.10.2024.
u 16:45
U prvoj epizodi putopisnog serijala "Planine" koja je prikazana 2. listopada u 21:15 h na Prvome programu Hrvatske televizije naš poznati glumac Janko Popović Volarić sa sinom Davidom otišao je u Gorski kotar
Pogledaj originalni članak

Glumac Janko Popović Volarić na Instagramu je nakon dugo vremena objavio fotografiju sa sinom Davidom, a povod ovoj objavi bila je prva epizoda nove sezone dokumentarnog serijala "Planine" u kojoj se Janko sa sinom penjao na Bijele stijene i Bjelolasicu. - Moj sin David i ja snimali smo krajem ljeta svoje uspone i padove na Bijelim stijenama i Bjelolasici u HTV-ovoj seriji "Planine". Sreli smo medvjede (4), lisice, srne, jelene, a malo i jedan drugog (2). Pogledajte koji od tih susreta je bio najstrašniji. Večeras u 21h na HTV1 prva epizoda druge sezone (jer valjda najstrašniji ipak neće biti onaj na HTV2 u isto vrijeme). p.s. Hvala veseloj, vještoj te nadasve uigranoj ekipi serije na nezaboravna četiri dana, te posebna zahvala redateljici Maji Tokić na nekoliko preskočenih obroka i nesmiljenom teroru ganjanja kadrova. - napisao je Janko na Instagramu. U emisiji je pričao i o tome kako je bio jako mlad kad je dobio sina. 

- Jako sam rano postao otac. Bio sam tada jako, jako mlad. Imao sam 20 godina. Ali, puno je vremena prošlo, David je krasan čovjek, i zapravo se uvijek postavlja to pitanje godina, moraš u jednom trenutku shvatiti da si odgovoran. Ja sam u tomu na neki način uspio, i njegova mama naravno. Živimo već jako dugo jedan normalan život oca i sina - rekao je pred kamerama Janko. Njegov sin izrazio je divljenje prema roditeljima što su tako rano postali roditelji.  - To je stvarno pothvat. Nakon devet mjeseci moraš se početi brinuti za dijete koje ovisi o tebi apsolutno - rekao je David, dok je Janko dodao:

VEZANI ČLANCI

- Mi se baš i ne gledamo s tom razlikom u godinama, i naš odnos je potpuno normalan. Kažu mi da bih mogao s njim izlaziti, ali ne pada mi na pamet - kaže Janko. Nakon uspješne prve sezone, Hrvatska televizija započela je  s emitiranjem  druge sezone izvrsnog dokumentarno-zabavnog serijala “Planine”, nastalog u HRT-ovoj produkciji. - Riječ je o putopisu u kojemu se uspinjemo na hrvatske planine i pritom upoznajemo ljude i krajeve. Serija je to i o duhovnom putovanju, a naši gosti govore o tome što im priroda donosi i zašto mir sa sobom  pronalaze baš na planinskim vrhuncima. U ovoj su sezoni naši gosti poznati umjetnici, sportaši, novinari” – izjavila je Maja Tokić koja je uz Natašu Kraljević Kolbas, autorica ovoga projekta.

U prvoj epizodi koja je prikazana 2. listopada u 21:15 h na Prvome programu Hrvatske televizije naš poznati glumac Janko Popović Volarić sa sinom Davidom otišao je u Gorski kotar. Janko je već iskusan planinar, a njegov sin David tek otkriva planine. Janko je napravio karijerni zaokret, dao je otkaz u svom matičnom kazalištu i otišao planinariti. Nedavno je svojoj glumačkoj diplomi dodao još jednu, opće planinarske škole, a za koju kaže da je napokon jedna sasvim ozbiljna diploma. Zbog prirode poslova, sada kao slobodni umjetnik, prisiljen je što više boraviti u gradu, ali najsretniji je u prirodi, u Gorskom kotaru. Upravo tamo traži svoj "stalni"kutak, mjesto gdje se najbolje osjeća, gdje je kreativan, gdje stvara. Gradsku vrevu mijenja šumama i planinama u potrazi za inspiracijom.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar bijelivrabac
bijelivrabac
20:18 03.10.2024.

Barutana, u pravu si. To su već dinastije i cijele kaste "lezi hljebe da te jedem"

Avatar Votum separatum
Votum separatum
20:09 03.10.2024.

Kako se već guraju i poguravaju potomstvo. Sramotno!

BJ
Barutanski jarak
19:01 03.10.2024.

To su već dinastije napornih, neduhovitih ljudi