MNOGIMA OMILJENA

Zbog teške dijagnoze nekoć prekrasna glumica danas više ne izgleda ovako, za probleme krivi i lijekove

Foto: Profimedia
1/7
03.10.2024.
u 08:00

Naime, početkom 90-ih dijagnosticiran joj je reumatoidni artritis zbog čega su joj liječnici rekli da više neće moći hodati. Sada je Kathleen Turner viđena u New Yorku. Hodala je uz pomoć štapa, a uz sebe je imala i kolica. U jednom trenutku prišla joj je jedna mlađa djevojka, čini se poznanica ili asistentica.

Američka glumica Kathleen Turner (70) svjetsku je slavu stekla nakon filma 'Tjelesna strast' 1981. godine, a na vrhuncu karijere suočila se i s zdravstvenim problemima o kojima tada nije željela govoriti. Naime, početkom 90-ih dijagnosticiran joj je reumatoidni artritis zbog čega su joj liječnici rekli da više neće moći hodati. Sada je viđena u New Yorku. Hodala je uz pomoć štapa, a uz sebe je imala i kolica. U jednom trenutku prišla joj je jedna mlađa djevojka, čini se poznanica ili asistentica. 

Foto: Profimedia

Glumica se zadnjih godina rijetko pojavljuje u javnosti i nedavno je snimljena u šetnji New Yorkom. Teško se kretala i hodala je uz pomoć štapa dok je nosila crne tenisice, dugi baloner i torbicu preko tijela. Posljednji put Kathleen je u javnosti viđena prije pet mjeseci na Manhattanu na projekciji filma "Maestro" u kojem glumi Bradley Cooper.  Kathleen sada izgleda neprepoznatljivo i dok je 80-ih i 90-ih slovila za jednu od najljepših glumica u Hollywoodu, njezino lice i plavi uvojci obarali su s nogu mnogobrojne obožavatelje.

VEZANI ČLANCI:

Svoju je glumačku karijeru započela na pozornici Broadwaya 1978. godine. Kasnije su se zaredale uloge u televizijskim serijama i filmovima. Svjetsku je slavu stekla nakon filma 'Tjelesna strast' 1981. godine, a nakon toga zaredala je i druge filmske uspješnice poput 'Lova na zeleni dijamant' i 'Dragulja s Nila'.

Početkom 90-ih dijagnosticiran joj je reumatoidni artritis zbog čega su joj liječnici rekli da više neće moći hodati. - Reumatoidni artritis javio se u mojim kasnim tridesetima, kada me Hollywood doživljavao kao jednu od najprivlačnijih dama. Najteže mi je bilo zbog toga što sam vlastito samopouzdanje gradila na fizičkom izgledu. Jer ako to nisam bila ja, tko sam bila - kazala je svojedobno glumica.

GALERIJA Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

1/14

Ova teška dijagnoza je ostavila traga na glumici i bila je izložena brojnim zlobnim komentarima i mnogi su bili uvjereni kako se glumica odala alkoholu. Takvi komentari su je boljeli i nije se mogla nositi s njima i na kraju se zbilja odala alkoholu. U svojoj biografiji koju je objavila prije više od deset godina je otvoreno pisala o svojoj bolesti i problemima s alkoholom. Otkrila je kako su joj lijekovi pomutili razum te se zbog toga odala piću. Dno je dotakla 2002. godine kada je odlučila suočiti se sa svojom dijagnozom i krenuti na odvikavanje od ovisnosti. Danas je ovisnost iza nje, a ona bez ustručavanja o tom problemu otvoreno progovara želeći biti primjer drugima.

GALERIJA Znate li tko je ovo? Pogledajte kako se naša bivša voditeljica mijenjala tijekom godina

1/21

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije