PROMO

Jasna Zlokić, Tončica Čeljuska i Lucija Šerbedžija otvaraju novu sezonu Ženske priče!

Ženska priča
Ženska priča
Ženska priča
Ženska priča
18.09.2023.
u 16:35
Pogledaj originalni članak

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će u prvoj emisiji nove, jedanaeste sezone popularnog talk-showa Ženska priča, i to na temu ŽENSKA MUDROST, ugostiti poznate žene iz hrvatskog javnog prostora: pjevačicu Jasnu Zlokić, televizijsku urednicu i novinarku Tončicu Čeljusku te glumicu i pjevačicu Luciju Šerbedžiju.

Ženska priča

Prvo ovosezonsko izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 20.rujna 2022 u 20 sati, a sav prihod od ulaznica donirat će se Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Obavezna je rezervacija mjesta za posjetitelje na WhatsApp 098 917 8802 ili na zenskaprica.sax@gmail.com

Ženska priča

Izdvajamo samo neka od imena koje su do sada bile u gostima: Jadranka Kosor, Zdenka Kovačiček, Tereza Kesovija, Ecija Ojdanić, Danijela Martinović, Karmela Vukov-Colić, Borna Kotromanić, Zrinka Cvitešić, Daniela Trbović, Ida Prester, Anđa Marić, Ella & Danijela Dvornik, Bojana Gregorić Vejzović, Antonija Blaće, Tihana Harapin Zalepugin, Gabi Novak, Franka Batelić, Mia Dimšić, Iva Šulentić, Barbara Kolar, Alka Vuica, Nina Violić, Ana Begić Tahiri, Mila Elegović, Helena Minić Matanić,, Sanja Doležal, Arijana Čulina, Salome i mnoge druge. Muškarce jednako tako pozivamo da se pridruže na sceni, a do sada su nam u gostima bili: Goran Milić, Aleksandar Stanković, Dalibor Matanić, Željko Pervan, Mario Petreković, Mirko Fodor, Zoran Špajc, Tarik FilipovićZuhra, Amar Bukvić, David Skoko, Mate Janković, Ivan Pažanin, Boris Jokić, Melkior Bašić, Ribafish, Neven Ciganović, Bruno Šimleša, Krešimir Mišak, Vedran Mlikota i drugi.

Ženska priča

Na samoj večeri, koja je jako dobro posjećena tematiziraju se razna životna područja, ali na zabavan i opušten način, uz interakciju publike koja gostima postavlja pitanja. Otvorene i iskrene priče javnih osoba su garancija uspjeha Ženske prič i “mjesta više” koje se traži iz mjeseca u mjesec.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u novom izdanju Ženske priče, čija će sezona trajati do srpnja 2024.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr