život na vagi

Jedan od natjecatelja napušta show, a netko će i iznenaditi svojim rezultatom na vaganju

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
13.12.2023.
u 13:13
Nastavak je prvog vaganja na Brijunima
Pogledaj originalni članak

Nastavak je prvog vaganja na Brijunima, pred natjecateljima je žuta linija i jedan od njih glasanjem ostalih napustit će show. 

„Vodit ću se tim da izbacim osobu koja me u kući najviše živcira i koja najmanje radi“, otvoreno je rekla Nina, a i Pero je svjestan trenutačne situacije. „Ovo je natjecanje“, rekao je, a svima je postalo jasno da su počele kalkulacije. „Samo neka igraju prljavo, nadam se da će im se obiti o glavu“, komentirala je Marie za koju trenerica smatra da je danas u opasnosti od izbacivanja. 

VEZANI ČLANCI

„Žuta linija može ti biti prijatelj i neprijatelj, sve ovisi o tome tko je ispod nje. Smatram da nisam ugrožen i da će ljudi prepoznati moje ukupno zalaganje. Mislim da me neće pisati ako budem ispod žute linije, no plavi su plavi, crveni su crveni i danas ćemo sve vidjeti“, rekao je Goran, odlučan da ovaj put ustraje u zdravom životu. 

Na posljednjem vaganju imao je 121,2 kilograma, a koliko sada ima i tko će iznenaditi svojim rezultatom - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Života na vagi' večeras u 21.15 na RTL-u!

VIDEO Mia Dimšić o svojim zubima: Priznala što misli o zlobnim i nepravednim komentarima

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.