Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolesna je

Šokirala obožavatelje: Svi smo je gledali u hit-seriji, a glumica se sada javila iz bolničkog kreveta

Foto: Screenshot
1/13
13.12.2023.
u 11:33

Kate Micucci, Lucy iz "Teorije velikog praska" boluje od raka pluća. Operirana je i sada se osjeća dobro

Kate Micucci kao Lucy u "Teoriji velikog praska" svima je bila draga, a glumica je poznata mnogima i iz drugih projekata poput "Odgoja za početnike", "Kabineta čudesa", "Lako"... No, najnovijim videom rastužila je obožavatelje na TikToku. Naime, snimila se iz bolnice, a poručila je da se liječi od raka pluća. 

"Hej svima, ovo nije TikTok, to je Sick Tok. U bolnici sam, ali to je zato što sam jučer operirala rak pluća. Uhvatili su ga jako rano. Stvarno je čudno jer nikad u životu nisam zapalila cigaretu. Bilo je iznenađujuće, ali događa se", napisala je uz snimku iz bolničkog kreveta.

@katiemicucci An update on what I’ve been up to. 🫁 #sicktok #hospital #imokay #solucky #sendinglove ♬ original sound - Katemicucci

"Ozdravi brzo i sretno s oporavkom", "Drago mi je da su ga otkrili na vrijeme", "Budi jaka, za sve nas", "Šaljem ti puno ljubavi", "Zvuči zastrašujuće, želim ti brz oporavak", "Molim se za tebe", samo su neki od komentara pratitelja ispod objave.

U komentarima je odgovorila na pitanje pratitelja kako je otkrila da je bolesna.

VEZANI ČLANCI

"Imala sam jednu stvar u krvnoj slici koja je bila prilično povišena. Otišla sam liječniku koji je obavio neke preglede. Pogledao je moje srce i primijetio mrlju na mojim plućima", objasnila je glumica i dodala da se nakon operacije osjeća zaista dobro te da se uskoro planira vratiti normalnom životu.

VIDEO Tia i Mario Mamić razvode se nakon šest godina braka: Ostajemo prijatelji

 

Komentara 1

KU
Kuler
12:23 13.12.2023.

O Boze! Uspjesan oporavak zelim, bas mi je bila draga u scenama kad je bjezala iz restorana od Rajesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije