'Bez signala'

Jedna od najzgodnijih Hrvatica mami uzdahe u badiću, otkrila i hit lokaciju na kojoj odmara

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
06.08.2023.
u 08:00
Plesačica Tina Walme i njezin zaručnik, glumac Marko Petrić, odmaraju na Jadranu u društvu prijatelja, a zgodna plesačica svoje je pratitelje na Instagramu počastila i s nekoliko fotografija u kupaćem kostimu i još jednom pokazala da sasvim opravdano nosi titulu jedne od najzgodnijih Hrvatica
Pogledaj originalni članak

Plesačica Tina Walme, koju mnogi znaju i kao jednu od mentorica u showu Nove TV 'Ples sa zvijezdama', trenutno uživa na zasluženom godišnjem odmoru. Tina i njezin zaručnik, glumac Marko Petrić, odmaraju na Jadranu u društvu prijatelja, a zgodna plesačica svoje je pratitelje na Instagramu počastila i s nekoliko fotografija u kupaćem kostimu i još jednom pokazala da sasvim opravdano nosi titulu jedne od najzgodnijih Hrvatica. 

"Bez signala", napisala je Tina u opisu jedne od fotografija na kojoj pozira uz stijene pokazujući svoje savršeno izgrađeno tijelo. 

Nešto ranije objavila je pak fotografiju s druge lokacije.  "Prijatelji, sunce, pijesak i more - to je ljeto za mene", napisala je Tina u opisu fotografije na kojem ima bijeli kupaći kostim i zeleni ljetni kaftan koji je odlično uskladila sa zelenom maramom na kosi. Ispod fotografije koja je nastala u Splitu odmah su se počeli nizati komplimenti na račun njezina izgleda. "Božice", "Morska sirena, zapravo božica mora", "Prekrasna si", "Uživaj", samo su neki od komentara pratitelja. 

Nešto kasnije objavila je i fotografiju s otoka Hvara na kojem je nastavila odmor. Ovog puta pozirala je u plavom kupaćem kostimu, a mnogi su komentirali da joj je ovo najbolje morsko izdanje. "Nekako si mi danas najljepša", "Svaka čast, tijelo, badić, košulja, ambijent - sve za maksimalnu ocjenu. Stvarno paziš na detalje", stoji u komentarima pratitelja. 

Podsjetimo, Valentina se za svog dečka, glumca Marka Petrića zaručila u rujnu prošle godine u Splitu, a sve su otkrili fotografijom na Instagramu. Buduća mladenka pokazala je jednostavni, ali prekrasni zaručnički prsten, a nije skrivala ni svoje oduševljenje. Više detalja nisu otkrivali.

VEZANI ČLANCI: 

Par je zajedno nešto više od dvije godine, a dugo se šuškalo o ovoj ljubavi. No, svoju ljubav dugo nisu htjeli potvrditi. Šuškanja su nastala zbog njihovih čestih druženja, ali i fotografija koje su u bliskom periodu objavljivali na društvenim mrežama, a snimljene su na istim lokacijama. 

VIDEO Ella Dvornik oglasila se nakon novih šuškanja o bračnim problemima: 'Što mene sve dočeka' 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar suludih10
suludih10
11:15 06.08.2023.

Da mi je znati kome to ona "mami uzdahe".

ZA
zagi101
10:38 06.08.2023.

najzgodnija???? po čemu???? nikad čuo za dotičnu

SK
skupiduša
21:10 06.08.2023.

To nije stvarna ljepota koju je netko primijetio, već naslikavanje i naručeni tekst dotične persone sa željom da se o njoj priča, inače koga briga!