iskrena glumica

Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu s Momčilom nakon razvoda: 'Djeca su nam prioritet'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Facebook
Jelena Perčin
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Dario Njavro/HRT
02.04.2023.
u 15:04
Za glumicu Jelena Perčin to je teško životno razdoblje, a o privatnim stvarima ne voli govoriti u javnosti
Pogledaj originalni članak

U novoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju" gledamo i glumicu Jelenu Perčin (42) koja je početkom godine potvrdila šuškanja da se razvodi od crnogorskog glumca Momčila Otaševića (33). Iako se o tome duže šuškalo, mnoge je iznenadila vijest jer su se doimali sretnim i skladnim parom. Za Slobodnu Dalmaciju kazala je kako je to za nju grozan događaj i grozno životno razdoblje, zbog čega se znala osjećati anksiozno jer je osoba koja voli stvari imati pod kontrolom.

- Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu - kazala je i rekla kako joj nakon objave razvoda nije pao kamen sa srca. - Nije. Neka kamenja ostaju zauvijek - priznala je Jelena.

S Momčilom je ostala u dobrom odnosu. 

- Odnos nam je pristojan. Imamo dvoje zajedničke djece i samo su oni prioritet! - ispričala je. Međutim, rekla je kako zbog toga nije izgubila vjeru u ljubav. 

- Naravno da vjerujem u ljubav. Ima beskrajno puno nijansi ljubavi osim one partnerske - zaključila je glumica.

Jelena iza sebe ima brak sa zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem za kojeg se udala 2008. i s kojim je dobila kći Lotu. Za drugog supruga, devet godina mlađega glumca Momčila Otaševića vjenčala se u tajnosti 2018., a intimna ceremonija održala se u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Iste godine dobili su kćerkicu Mašu, te krajem studenog 2020. sina Jakšu. Jelena i Momčilo zbližili su se na setu serije “Zora dubrovačka”, a prijateljstvo je preraslo u ljubav, kada su zajedno snimali još jednu popularnu seriju “Kud puklo da puklo”.

Jelena Perčin televizijskoj je publici najpoznatija po ulogama Ane Fijan u prvoj hrvatskoj sapunici “Zabranjena ljubav”, koja se na RTL-u emitirala od 2004. do 2008. godine, a gledali smo je i u serijama “Dobre namjere”, “Hitna 94”, “Najbolje godine”, “Zora dubrovačka”, “Kud puklo da puklo”...

VIDEO Kedžo otvoreno o poremećaju koji mu je dijagnosticiran: 'Svako ustajanje bilo je teror u grudima'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.