žurila na nastup

Jelena Rozga prisjetila se stresne situacije na putu za Beograd: 'Auto nam se pokvario...'

Foto: imdb
Foto: Instagram
Jelena Rozga
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram/ rozgajelenaofficial
Foto: Instagram
Jelena Rozga
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Foto: narodni
Foto: Petar Krajačić Vilović
Foto: Instagram
07.09.2022.
u 19:29
Rozga je u siječnju 2014. godine bila specijalna gošća glazbenog dijela Xfactora u Beogradu gdje je izvođenjem svoja dva hita - Nirvanu i Cirkus - sve podigla na noge.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Jelena Rozga (45) s pratiteljima na Instagramu podijelila je jednu stresnu situaciju koju je proživjela pred jedan beogradski nastup. Rozga je u siječnju 2014. godine bila specijalna gošća glazbenog dijela Xfactora u Beogradu gdje je izvođenjem svoja dva hita - Nirvanu i Cirkus - sve podigla na noge. Nirvanu je otpjevala u bijeloj haljini, a nakon toga se presvukla u dugu zlatnu hajinu u kojoj je otpjevala Cirkus. Pjevačica je nastup učinila posebnim time što je pjevala pod umjetnom kišom. 

A pratiteljima je sada podijelila koliki je stres proživljavala na putu do Beograda.

- Puno je godina prošlo od ovog nastupa…Sjećam se, auto nam se pokvario, ja u stresu da ne zakasnim u studio, emisija ide uživo… snijeg pada, hladno, nikako da stignemo… i onda se nakon toliko nervoze na bini dogodi ta magija od nastupa - jedan od mojih omiljenih - napisala je Rozga i najavila svoj veliki koncert u zagrebačkoj Areni 17. prosinca. 

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica sprema veliki i prvi samostalni koncert u najvećoj zagrebačkoj dvorani ovog prosinca.
Ovaj spektakl bit će prilika da 20 tisuća ljudi uglas pjeva Rozgine hitove poput 'Ne pijem ne pušim', 'Sveto pismo' i 'Nirvana', ali i pjesme iz doba Magazina koje su joj obilježile karijeru. Koncert u Areni Zagreb prva je stanica velike regionalne turneje Jelene Rozge.

VIDEO>>Sjećate li se Anđele koja je sa Zečićem snimila duet ‘Ima li nade za nas’? ‘Sretna sam sa svojim životom’

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.