oduševila izgledom

Latino diva skinula se u bikini i pokazala zanosne obline: '56 godina nikada nije izgledalo tako dobro'

Salma Hayek
Foto: REUTERS
1/12
07.09.2022.
u 12:41

Salma je otkrila kako ne namjerava prestati dijeliti svoje fotografije u bikiniju jer se nakon toga osjeća oslobađajuće. -Drago mi je da sam objavila puno fotki, nije me sram jer je to bio prvi tjedan godišnjeg odmora- ispričala je Hayek.

Holivudska glumica Salma Hayek redovito na društvenim mrežama dijeli svoje fotografije u kupaćem kostimu pa je tako i svoj 56. rođendan proslavila u istom izdanju. U crvenom bikiniju i sa sunčanim naočalama, dobro raspoložena glumica rasplesala se na pjesmu ''Sretan rođendan'' i počastila pratitelje svojim atraktivnim izdanjem za koje je zaradila brojne komplimente pratitelja koji su joj poručili da izgleda bolje nego ikada.

''Ljepotica'', ''Sjajno izgledaš'', '’56? Wow, jednostavno savršena'', ''Godine su samo broj'', ''Želim ovako izgledati kada napunim 56'', ''Wow'', ''56 godina nikada nije izgledalo tako dobro'', ''Savršena'', ''Kraljica'', ''Boginja'', samo je dio komentara.

Salma je otkrila kako ne namjerava prestati dijeliti svoje fotografije u bikiniju jer se nakon toga osjeća oslobađajuće.

-Drago mi je da sam objavila puno fotki, nije me sram jer je to bio prvi tjedan godišnjeg odmora- ispričala je Hayek u razgovoru za Entertainment Tonight te otkrila što je napravila kako bi uspjela ući u bikini.

Glumica je nedavno progovorila i o životnim navikama i o borbi sa skidanjem viška kilograma za potrebe snimanja filma "House of Gucci" u kojem također glumi i Lady Gaga, a interes za filmom je ogroman.

-Skinula sam jako malo. Jako ih brzo prikupite, ali toliko je vremena potrebno da ih izgubite. Uzimajući u obzir sve napravljene kilometraže i pritisak, moje je tijelo nevjerojatno ravnodušno. Ne smatram se nekom super zgodnom ženom, ali znam da mi ne ide loše u ovim godinama- rekla je glumica te naglasila kako to pripisuje meditaciji.

VIDEO Nije dugo patio! DiCaprio viđen u javnosti s 22-godišnjom bogatašicom: Nedavno se razvela od unuka desne ruke Gaddafija.

 

Ključne riječi

Komentara 1

ME
MediciKM
13:14 07.09.2022.

E, to je žena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije