zgodna glumica

Jennifer Aniston danas slavi 53. rođendan! Zavidnom linijom u minijaturnom bikiniju oduševila fanove

Foto: REUTERS
Jennifer Aniston
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Youtube screenshot
Foto: Reuters/Pixsell
11.02.2022.
u 23:00
Glumicu Jennifer Aniston (53) fotografi su 'ulovili' na Havajima gdje snima film 'Murder Mystery 2' s Adamom Sandlerom, a pauzu i toplo vrijeme iskoristila je za odlazak na plažu.
Pogledaj originalni članak

Glumicu Jennifer Aniston (52) fotografi su 'ulovili' na Havajima gdje snima film 'Murder Mystery 2' s Adamom Sandlerom, a pauzu i toplo vrijeme iskoristila je za odlazak na plažu. Iako danas slavi 53. rođendan, svojom zavidnom figurom može posramiti i upola mlađe kolegice, a to potvrđuju i fotografije u minijaturnom bikiniju.

Jennifer je obožavatelje nedavno oduševila fotografijom na kojoj je pozirala bez trunke šminke za koju je zaradila brojne komplimente.

- Ok, vlaga idemo - napisala je glumica uz fotografiju na kojoj je bila je prekrivena samo ručnikom pa je u prvi plan ipak pao njezin dekolte, dok joj je kosa mokra i valovita.

Vitku figuru Jennifer može zahvaliti zdravoj prehrani i tjelovježbi, a često ističe kako se nikada nije osjećala bolje u vlastitoj koži.

Krajem prošle godine glumica se osvrnula na svrnula se na optužbe da je zbog karijere žrtvovala majčinstvo u intervjuu koji je dala za The Hollywood Reporter. Jennifer je prozvala sve koji ju optužuju i govore o njezinim životu, a ne znaju ništa o njezinoj osobnoj ili medicinskoj povijesti.

Foto: Profimedia

Jennifer koja je bila na vrhuncu karijere kada je snimala danas kultnu seriju 'Prijatelji' 1990-ih i 2000-ih zbog koje su se njezini obožavatelji i kritičari osjećali slobodni da iznose pretpostavke o njezinom privatnom životu.

-Shvaćala sam to vrlo osobno, sve glasine o trudnoći kao i komentare da sam odabrala karijeru umjesto djece. Smetali su me takvi komentari budući da te osobe nisu imale pojma što se događa u mom privatnom životu, zašto ne mogu i kakvo mi je medicinsko stanje. Mogu li ja imati djecu? Oni ne znaju ništa o tome- otkrila je glumica. Osvrnula se i na dvostruke standarde koje ima društvo, a od kojih uvijek profitiraju muškarci.

-Muškarci se mogu ženiti koliko puta žele, imati žene koje su 20 ili 30 godina mlađe od njih, a ženama u društvu to nije dopušteno, njih se zbog takvih stvari osuđuje- dodala je Jennifer.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.