NIJE MU SVEJEDNO

Jeremy Clarkson o zastrašujućem iskustvu: 'Bojao sam se da ću umrijeti sam u plastičnom šatoru'

Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
The Grand Tour Series 3
Foto: Reuters/PIXSELL
Jeremy Clarkson
Foto: DARREN FLETCHER/News Syndication/PIXSELL
Jeremy Clarkson
Foto: PLAA/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
The Victoria and Albert Museum Summer Party
Foto: NEIL WARNER/PIXSELL/PIXSELL
EXCLUSIVE Jeremy Clarkson, Richard Hammond and James May are seen filming on the Kings Road in Chelsea for The Grand Tour TV series
03.01.2021.
u 17:59
Četiri dana prije Božića probudio sam se u noći kad sam ustanovio da su moje plahte mokre, a imao sam stalni suhi kašalj. Zato što imam 60 godina i debeo sam, i jer sam popušio pola milijuna cigareta i imao dvostruku upalu pluća vjerovao sam kako ću vjerojatno umrijeti sam u usamljenom plastičnom šatoru, napisao je Clarkson.
Pogledaj originalni članak

Jeremy Clarkson otkrio je kako se bojao da će tijekom Božića umrijeti "sam u usamljenom plastičnom šatoru" Covid-19.
Voditelj Grand Toura i britanskog Milijunaša pisao je o svom "zastrašujućem" iskustvu i borbi s bolesti u svojoj kolumni Sunday Timesa.

- Četiri dana prije Božića probudio sam se u noći kad sam ustanovio da su moje plahte mokre, a imao sam stalni suhi kašalj. Zato što imam 60 godina i debeo sam, i jer sam popušio pola milijuna cigareta i imao dvostruku upalu pluća vjerovao sam kako ću vjerojatno umrijeti sam u usamljenom plastičnom šatoru, napisao je Clarkson.

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Željko Lukuniž/PIXSELL
topgear
Foto: Željko Lukuniž/PIXSELL
topgear
Foto: Željko Lukuniž/PIXSELL
topgear
Foto: Željko Lukuniž/PIXSELL
topgear

Voditelj je pisao i o tome kako je provodio vrijeme dok se samoizolirao.

- Otišao sam se krevet s novom knjigom Dona Winslowa i vrećicom kelja da pričekam da mi smrt dođe na vrata. Neću lagati - bilo je prilično zastrašujuće, dodao je Clarkson.

Clarkson je rekao da se u početku "nije osjećao previše loše", ali kasnije ga je disanje "zaista počelo mučiti", dodajući: "U mojoj je glavi uvijek zvonilo liječnikovo upozorenje o tome kako bi se moglo iznenada pogoršati. Stalno nam govore da znamo puno o COVID-u, ali ono što sam naučio tijekom posljednjih 10 dana jest da ne znamo. Ne znamo koliko smo dugo zarazni. Ne znamo kako se boriti s tim.

Ne znamo što nam čini. Ne znamo koliko dugo antitijela traju. Ne znamo koliko je lako zaraziti se dva puta. I sigurno ne znamo hoće li neko od cjepiva djelovati dugoročno. Ne znam čak ni ako mi je sada bolje, zaključio je Clarkson. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
11:29 04.01.2021.

Onda ne pij, ne puši, bavi se sportom.....pa ćeš umrijeti lijep i fit.....bolje i tako nego ovako.....hahaha

DA
Daniel05041986
19:01 03.01.2021.

Drži se orangutan mi smo uz tebe

EP
Epil
18:47 03.01.2021.

Uzas! Kakvi strasni simptomi! Jadan, bas mi ga je zao! Pa sto se ne javi Alemki i Capaku, oni bi te u tren izlijecili i spasili od tih opakih, smrtonosnih i nepodnosljivo teskih simptoma! Cmizdravac!!

Još iz rubrike Showbiz