Šok za obitelj

Jerry Lewis djecu iz prvog braka isključio iz oporuke

Foto: Reuters/PIXSELL, PA/Pixsell
Foto: Reuters/PIXSELL, PA/Pixsell
Foto: Reuters/PIXSELL, PA/Pixsell
23.09.2017.
u 14:38
“Namjerno sam isključio Garyja, Ronalda, Anthonyja, Christophera, Scotta i Josepha i njihove potomke kao korisnike moje imovine”
Pogledaj originalni članak

Nedavno preminuli glumac Jerry Lewis, kojeg pamtimo po komedijama ‘Luckasti profesor’, ‘Potrčko’, ‘Zaljubljeni bolničar’ bacio je u očaj dio svoje obitelji nakon čitanja oporuke.

Naime, prema pisanju američkog portala Blast, legendarni komičar nije u nju uvrstio šestero od ukupno sedmero svoje djece. Iznimka je jedino kćer iz njegova drugoga braka.

Namjerno sam isključio Garyja, Ronalda, Anthonyja, Christophera, Scotta i Josepha i njihove potomke kao korisnike moje imovine te da neće dobiti nijednu dobrobit koja se nalazi dalje u ugovoru’, stoji u testamentu koji je glumac napravio 2012. godine.

Riječ je o sinovima koje je dobio u svome prvom braku s Patti Palmer i s kojima glumac nije godinama u dobrim odnosima. Većinu imovine naslijedila je druga supruga SanDee Pitnick te njihova posvojena 25-godišnja kćer Danielle, producentica. Lewis je umro u 92. godini života od zatajenja srca u svome domu u Las Vegasu, u kojem je živio otkada se oženio po drugi puta.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar mrTrobec
mrTrobec
15:49 23.09.2017.

Dobro je učinio,i ja sam tako