ŠESTA SEZONA

Josip Čapo pobjednik je 'Života na vagi': 'Skinuo si težinu odraslog čovjeka!'

Foto: RTL
Josip Čapo
Foto: RTL
Josip Čapo
Foto: RTL
Josip Čapo
Foto: RTL
Josip Čapo
19.11.2022.
u 23:01
Na prvom vaganju imao je 172 kilograma, a u finalu je imao 93,7 kilograma, štpo znači da je skinuo čak 78,3 kilograma. - Skinuo si težinu jednog čovjeka, kazala mu je Marijana Batinić u nevjerici.
Pogledaj originalni članak

Josip Čapo (31) pobjednik je šeste sezone showa "Život na vagi"  i pripala mu je nagrada od 150 tisuča kuna. Na prvom vaganju imao je 172 kilograma, a u finalu je imao 93,7 kilograma, štpo znači da je skinuo čak 78,3 kilograma odnosno 45,5 posto tjelesne mase. 

- Skinuo si težinu jednog čovjeka, kazala mu je Marijana Batinić u nevjerici. 

Foto: RTL Screenshot

U finale su osim njega ušli i  Boris Fućak (32), Roko Jurić (30) i Lara Peruško (19)

Čapo je zaposlen u tvrtki NEXE, bavi se vinogradarstvom i ima OPG. Suprug je i otac troje djece zbog kojih se ponajviše i prijavio u ovaj show.

– Odlučio sam se prijaviti zbog obitelji jer su mi najveća podrška u svemu – rekao je Josip, a vaga je pokazala 172 kilograma.
Prije vaganja otkrio je svoju životnu priču. Josip je prebolio leukemiju i sjetio se najgoreg dana u životu.

– Iako su mi doktori govorili da imam još jako malo vremena na ovom planetu, uspio sam se izliječiti alternativnom medicinom – rekao je Čapo.

– Taman mi se kći trebala roditi i primio sam ciklus kemoterapije. Bio sam u bolnici 42 dana, došao sam na pauzu od kemoterapije i nisam uopće znao hoću li dočekati dijete. Doktori su to vidjeli, pa su me pustili kući – ispričao je.

Ocu je kazao da neće ostati u bolnici.

– Rekli su da ću umrijeti za pet dana. Otac nije znao što će, samo je šutio, a ja sam samo čekao da kaže da idemo kući. I onda se to dogodilo. Kad se osjećam malaksalo, ja jedem. Kad netko kaže malo si blijed, ja jedem. Jeo sam strašno – rekao je Josip, koji je uspio leukemiju pobijediti alternativnom medicinom

Otkrio je kako ima puno neostvarenih želja poput planinarenja i otvaranja adrenalinskog parka u Feričancima. Za sebe kaže da je uporan, marljiv i izdržljiv kad si zacrta cilj. Željan je akcije i izazova te spreman za još jednu veliku promjenu u životu, što svi njegovi bližnji s nestrpljenjem očekuju.

Na početku showa Čapo je imao 172 kilograma, a na težini je počeo dobivati u ranim dvadesetima. 

„U show sam se odlučio prijaviti zbog obitelji jer su mi najveća podrška u svemu“, kaže Slavonac. Josip ima puno neostvarenih želja poput planinarenja i otvorenja adrenalinskog parka u Feričancima. Za sebe kaže da je uporan, marljiv i izdržljiv kad ima cilj, željan akcije i izazova te da je spreman za još jednu veliku promjenu u životu, a svi njegovi bližnji to s nestrpljenjem očekuju.

VIDEO: Dramatične scene uz centra Zagreba sa snimanja filma 'Canary Black' 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

KO
Konzervator12
03:35 22.11.2022.

Naj bolja emisija, svim kandidatima čestitam na uspjesima.

TA
tambura
10:44 20.11.2022.

Cestitam Josipe,pogotovo nakon ovakve zivotne price .Otpocetka sam vidio koliko zelis uspjeti i zato ti se trud isplatio.Nadam se da ces ustrajati jer se imas za koga boriti.To ti zelim od srca.Cestitam i svim ostalim kandidatima i nadam se da niko nece pokleknuti i vratiti se na stare staze, vec nastaviti dalje sa zdravim zivotom i uzvati.Jos jednom sretno svima.

Avatar patkovic
patkovic
09:01 20.11.2022.

sad samo nemoj trenirati da bi mogao jesti, jedno jaje dosta