Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NA VAGI

Marijana Batinić pokazala novi imidž i otkrila čiju haljinu nosi u finalu

Marijana Batinić
Foto: RTL
1/6
19.11.2022.
u 21:53

- Ne mogu vam opisati kako izgledaju kandidati, ostavili su me bez teksta (a to nije baš jednostavno), dodala je Marijana u opisu

Marijana Batinić (41), voditeljica showa "Život na vagi", u finalnu je emisiju došla s novom frizurom, ali i posebnom haljinom iz kolekcije Ikona. Marijana je na Instagramu objavila video snimljen prije početka showa, na kojem je pokazala svoj novi imidž.

- Ne mogu vam opisati kako izgledaju kandidati, ostavili su me bez teksta (a to nije baš jednostavno), dodala je Marijana u opisu.

- Da nema tebe emisija bi imala manju gledanost, poručio joj je jedan pratitelj. 

Marijana je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju rekla da 'Život na vagi' smatra posebnim projektom jer uz to što pomaže natjecateljima, u isto vrijeme motivira i gledatelje. Isto tako, bavi se pitanjem koje je u Hrvatskoj danas veliki problem, a to je pretilost, od koje zadnjih nekoliko godina boluje sve veći broj ljudi. 

Batinić je također otkrila da održava komunikaciju sa starim kandidatima, a jedan od kandidata ove sezone posebno joj je drag.

- Pa nije mi problem otkriti da ima kandidata koji su mi posebno prirasli srcu. Čujem se i vidim s brojnim kandidatima i raduje me svaki njihov uspjeh. S nekima se čujem na gotovo dnevnoj bazi, njihov sam strastveni navijač. Svake sezone ti se netko uvuče pod kožu, iako zajedništvo koje vlada u šestoj sezoni još ovako nisam doživjela.

Oni su ovo shvatili kao njihovu zajedničku borbu, doslovno 'svi za jednog, jedan za sve'. Možda nam je baš zato svima miljenik i naš najteži kandidat Filip. Jako nam je stalo da baš on uspije. Patnja u tim toplim očima tog pametnog, dragog, i iznimno duhovitog Splićanina sve nas je posebno dirnula - rekla je.

VIDEO: Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma 'Canary Black' 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Makbe
00:22 20.11.2022.

Ne sviđa mi seMarijana. Previše je dosadna i hiperaktivna. Promovira vise samu sebe neg o natjecatelje.e Nema one iskrene emocije kao a Atonija. Sva je nekako umjetna kao i njena kosa. Stalno se nećem čudi.

DU
Deleted user
22:11 19.11.2022.

Dobra je za taslačit

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:04 19.11.2022.

Treba imati emisiju gdje će sve te curičke biti potpuno gole. I tako su većina njih navikle na taj način privlačiti pažnju. "Voditeljice", "spisateljice", "manekenke", "pjevačice".... a svi mi možemo iste nazvati pravim imenom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije