GLAZBENA DIVA

Josipa Lisac raznježila fanove starom fotografijom: 'Primjer kako živjeti kad se ostane bez voljene osobe'

Foto: Facebook Leo Nicolier
Foto: Instagram screenshot
Foto: Damir Sencar/HINA/POOL/PIXSELL
Josipa Lisac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Josipa Lisac
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Josipa Lisac
25.12.2021.
u 16:58
- Čestit Božić svim dragim ljudima! Provedite ove blagdane u miru i ljubavi s najbližima!' napisala je Josipa na Instagramu ispod fotografije. Uslijedili su brojni komentari Josipinih pratitelja, koje ja raznježila emotivna objava
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Josipa Lisac (71) na Instagramu je fanovima čestitala Božić i podijelila staru fotografiju na kojoj izmjenjuje nježnosti s pokojnim Karlom Metikošem u čast kojemu je nedavno održala i svoj tradicionalni božićni koncert.

- Čestit Božić svim dragim ljudima! Provedite ove blagdane u miru i ljubavi s najbližima!' napisala je Josipa na Instagramu ispod fotografije. Uslijedili su brojni komentari Josipinih pratitelja, koje ja raznježila emotivna objava.

'Sve naj čudesna ženo...živi nam još dugo, dugo...volimo te', 'Draga Josipa i tebi sretan i blagoslovljen Božić, a najviše zdravlja i veselja ti želim, kao i još puno lijepih ljubavnih pjesama, koje nas čine sretnim svakim danom...', 'Draga Josipa, sretni praznici hrabra ženo. Svjetionik, ti si primjer kako živjeti kad se ostane bez voljene osobe...', samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Josipa Lisac nedavno je na Instagramu napisala kako je 1970. upoznala ljubav svog života.

- Ja sam ga upoznala još kad mi je bilo 14 godina jer sam tad kupila njegovu prvu singlicu. Na omotu je bio on, šarmantan, vrhunski dotjeran – u bordo majici preko koje je nosio ‘hozntregere’. Bila sam luda za njegovim pjesmama i za njim, pa sam čak prijateljici pokazivala jedan stan na Ribnjaku uvjerena da on tamo stanuje, iako to nije imalo veze. Tamo je imao probe i čage. Uživo smo se sreli potkraj 1970. u Skoplju na nekom zajedničkom nastupu. Sjećam se da je sjedio za klavirom i nešto svirao. Prišla sam klaviru i rekla: ‘Joj, vi prekrasno svirate!’ Međutim, nije na mene uopće obratio pažnju.

Kasnije su domaćini organizirali večeru, sjedili smo svi za velikim stolom, bilo je tu i glumaca i pjevača, političara... On i dalje nije obraćao pažnju. Idući put sreli smo se u Petrinji, 6. veljače 1971. Ušla sam u garderobu prepunu izvođača i prvo vidjela njega. Sreli su nam se pogledi i to je bilo to. On je još bio u vezi s Etiopljankom Gabrielom. Tek kasnije mi je priznao da se točno sjeća haljine koju sam imala u Skoplju, što sam mu rekla, kakvim glasom, gdje sam sjedila za večerom i da mi se tamo udvarao neki glumac. Imao je nevjerojatnu sposobnost zapažanja - ipsričala je Josipa. 

VIDEO: Božidar odbio kuhati i otišao kući! Napustio show dok mu je tim mahao

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Le-Freak
Le-Freak
20:59 25.12.2021.

Slike su super, samo da ne pjeva.

VA
vatreni24
20:40 25.12.2021.

Ima privilegiju da svaki dan slavi karneval.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
09:09 26.12.2021.

Za nju je svaki dan karneval!