GLAZBENIK

Jacques Houdek objavio fotografiju bora, pa se našalio na svoj račun

Foto: DPA/Pixsell
1/12
25.12.2021.
u 15:58

"Kad bih ja bio bor, ovo bih bio ja", napisao je pored fotografije neokićene jelke i dodao emotikon koji plače od smijeha.

Glazbenik Jacques Houdek na svojem je Instagram profilu nasmijao svoje pratitelje šalom na svoj račun. Glazbenik je na svojem Instagram storyju objavio fotografije dvije neokićene jelke, a ona veća dala mu je posebnu inspiraciju za šalu. "Kad bih ja bio bor, ovo bih bio ja", napisao je i dodao emotikon koji plače od smijeha.

Foto: Screenshot Instagram
Inače, glazbenik je već i prije pokazao da se zna našaliti na svoj račun. Prošle godine je na društvenim mrežama objavio fotografiju razbijene vage. "I tako...Kunem se da sam joj prišao samo glavom i bradom", tada je napisao.

VIDEO Božidar odbio kuhati i otišao kući

 

Ključne riječi

Komentara 3

NE
neutronx
00:19 26.12.2021.

Morati ću se ne složiti s nekima i reći da su svi ti pokušaji skromnosti i zbijanja šala na svoj račun samo loše izveden igrokaz Žaka, lik baš zrači negativnom energijom.

KS
Ksantipa
18:54 25.12.2021.

Ljudina! Samo pravi i velik čovjek može se šaliti na svoj račun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije