u Zagrebu

Kao i princeza! Domaća glumica na premijeri zablistala u istoj haljini kakvu ima i Kate Middleton

Foto: Jadran Lazić
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Daniel Pavlić
Foto: Daniel Pavlić
Foto: Instagarm
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ornela Vištica
Foto: Facebook
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Instagram screenshot
22.09.2024.
u 09:32
Može, bijela haljina, kao kad je Princeza od Walesa prije nekoliko godina na londonskoj premijeri A Street Cat Named Bob - napisala je glumica Ornela Vištica, a kazalište Kerempuh je na svojim društvenim mrežama podijelio fotografiju nje i Kate.
Pogledaj originalni članak

U petak je u kazalištu Kerempuh održana premijera predstave 'Ubojstvo u Orient Expressu', a stigla su brojna domaća lica. Među njima bila je i glumica Ornela Vištica (35), koja je zablistala u bijeloj haljini. Frizuru je skupila u punđu, a svojim modnim odabirom pohvalila se i na društvenim mrežama te otkrila da nosi istu haljinu kakvu je nosila i princeza od Wallesa, Kate Middleton
- Može, bijela haljina, kao kad je Princeza od Walesa prije nekoliko godina na londonskoj premijeri A Street Cat Named Bob - napisala je glumica, a kazalište Kerempuh je na svojim društvenim mrežama podijelio fotografiju nje i Kate. 

Podsjetimo, princeza koja je tema brojnih medija u posljednje vrijeme zbog svoje borbe s teškom bolešću ovoga se tjedna vratila svojim službenim dužnostima. 

Princeza Kate iznenada se povukla iz javnosti nakon Božića 2023. Hospitalizirana je u siječnju zbog operacije abdomena, a u ožujku je objavila da boluje od raka, ali nije rekla koje vrste. U javnosti se prvi put ponovno pojavila 15. lipnja na rođendanskoj paradi kralja Karla. Pozdravila je mnoštvo s balkona Buckinghamske palače s kraljevskom obitelji. Potom je početkom srpnja bila na finalu Wimbledona gdje je pobjedniku, Španjolcu Carlosu Alcarazu, uručila trofej.

Objavivši 9. rujna da je završila s kemoterapijom, Kate je rekla da se želi "brzo vratiti na posao i nastaviti s javnim aktivnostima u mjesecima koji dolaze kada bude mogla".  

- Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam konačno završila svoju kemoterapiju - istaknula je princeza od Walesa dok šeće sa svojom obitelji. - Moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug i moram nastaviti svaki dan biti hrabra - dodaje Kate te kaže da je unatoč teškim trenucima njezino iskustvo dalo "ponovni osjećaj nade i cijenjenja života".

Dodajmo i da je ovo teška godina za kraljevsku obitelj jer se osim princeza i britanski kralj Charles III. (75) bori s bolešću. Buckinghamska palača početkom veljače objavila je kako je britanskom kralju nakon rutinske operacije povećane prostate dijagnosticiran rak, a pritom ne otkrivajući o kakvom je karcinomu riječ. Upravo zbog svojeg zdravstvenog stanja bio je primoran otkazati sve svoje javne angažmane. Iz palače nisu podijelili detalje o točnoj kraljevoj dijagnozi niti u kojem stadiju je rak, ali kasnije su izvijestili da kralj ide na liječenje i da se dobro osjeća. 

GALERIJA Nakon završetka kemoterapije Kate Middleton se vratila kraljevskim dužnostima

 

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.