POKRENULA POSAO

Velike promjene za Tamaru iz 'Braka na prvu': 'Cijeli život sam ovome težila'

Foto: Instagram
1/13
22.09.2024.
u 08:00

Čim predam poticaje, otvaram obrt i to je to. To b se trebalo dogoditi kroz nekoliko dana. Sad sam pustila glas da najavim ljudima da je sve u procesu i onda kad se izrealizaram, sve počinje službeno. To bi se trebalo dogoditi početkom desetog mjeseca, rekla je Tamara

Bivša kandidatkinja 'Braka na prvu' Tamara Razum ove jeseni pokrenula je svoj posao. To je godinama priželjkivala i napokon će se ostvariti.

- Dvorana je aktivna, prijatelji i obitelj mi dolaze u pomoć kako bi je još dodatno uredili. Jedva čekam. Čim predam poticaje, otvaram obrt i to je to. To b se trebalo dogoditi kroz nekoliko dana. Sad sam pustila glas da najavim ljudima da je sve u procesu i onda kad se izrealizaram, sve počinje službeno. To bi se trebalo dogoditi početkom desetog mjeseca, rekla je Tamara za RTL.hr.
Početkom ljeta dala je otkaz na starom poslu kako bi se posvetila realizaciji privatnih treninga. 

Trenutačno nudi tri vrste - plesni aerobik, aerobik i pilates.  

"Trebala sam otvoriti jučer, godinu dana od mog samostalnog odlaska na Maltu gdje sam donijela određene odluke. Tamo sam shvatila što trebam, tamo se sve pokrenulo...", rekla je. 

Za početak će sve sam voditi sve sama, a s vremenom planira nekoga i zaposliti. 
"Ciljana grupa na koju se fokusiram su žene, imat ćemo i radionice zdrave prehrane, građenja samopouzdanja", otkrila je. 

GALERIJA:  Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

"Ovo je prvi put da sam sama sebi šefica, cijeli život sam težila tome da radim i zarađujem sama za sebe od onog što volim. Posao mi nije posao. Uzbuđena sam, ali me strah. Bit će puno rada, žrtve, nove stvari su ono što me najviše motivira", zaključila je Tamara. 

Podsjetimo, ovog ljeta Tamara je gostovala u podcastu bivše kandidatkinje istog showa Petre Meštrić. Razgovarale su o showu i Tamara je otkrila kako se osjećala dok je u showu koračala prema Filipu kojeg su joj stručnjaci u showu odabrali kao savršenog partnera. Ispričala je i kako je bila otvorena prema mogućnosti da joj se u showu dogodi ljubav, ali njezin partner nije bio otvoren za tu opciju. 

- Bila sam otvorena da se dogodi ljubav, kad sam vidjela Filipa bio mi je zgodan. Na početku sam bila otvorena za ljubav. On je odmah rekao kako ga je sestra prijavila, da on nije htio ići u showu i rekao je da je došao samo da dečkima priuštiti momačku i rekao je da se ne namjerava ženiti - ispričala je Tamara i priznala je kako joj je trebalo dugo vremena da se opusti pred kamerama i hvatala ju je tema i bojala se da će reći nešto krivo.

VEZANI ČLANCI: 

Rekla je kako joj se Filip nakon nekog vremena otvorio i pričali su o svemu i o vezama i obitelji, ali što se tiče otvaranja nečem emotivnijem Filip je postavio zid. Otkrila je u podcastu i kako je nedavno odlučila napraviti promjenu.

- Preselila sam se iz Samobora u Strmec. Imam sve što mi treba. Kratko sam tamo i koliko smo tamo, preporodila sam se. Definitivno je bolje živjeti sama. Sama sam svoj gazda. Ne moram se prilagođavati, rekla je Tamara. 

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini – samo je nebo granica'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije