STIŽU KOMENTARI

Karmela Vukov Colić (52) objavila staru fotku s maturalne zabave pa protestirala: 'Može nas biti sram!'

Foto: instagram
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Facebook
Karmela Vukov Colić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Facebook
Karmela Vukov Colić
Foto: instagram
Foto: Instagram
28.05.2021.
u 14:03
Jedno od omiljenih TV i voditeljskih lica Karmela Vukov Colić prisjetila se vremena kad je išla na maturalnu večer.
Pogledaj originalni članak

Uvijek nasmijana Karmela Vukov Colić (52) prisjetila se na Instagramu svoje maturalne večeri, jednog od najbitnijih događaja za svakog srednjoškolca koji se sprema otisnuti u svijet odraslih. S pratiteljima je podijelila fotografiju, ali se i osvrnula na pandemijske okolnosti koje su obustavile proslavu bitne večere.

– Ovo je fotografija iz prošlog tisućljeća. Moj susjed, dobri striček Horvat, nije mi dao da taksijem odem na maturalnu večeru. “Ideš u BMW-u, sa stilom”, rekao je i uzeo ključeve od auta. I fotoaparat s kojim je ova fotka i napravljena. Inače, u toj prethistoriji, materijal za haljinu kupila sam u jednoj od mnogih trgovina tekstilom, sama sam je nacrtala na listu papira (nabrana suknja, preko nje tunika s visokim okovratnikom, iza gola leđa; od restlova mašna kojom sam pričvrstila punđu), a sašila ju je neka kvartovska šnajderica. Nikakve šljokice, mini-minice, dizajneri – o tome ništa nismo znali – započela je Karmela opisujući kako je onda tekla noć koje će se sjećati cijeli život.

Foto: Instagram

– Večera je bila u Šervudskoj šumi iz koje su nas, jer je bahati gazda prekrcao restoran, izbacili oko 23 sata. Završili smo u disku u dvorcu Brezovica u kojem je glazbu puštao suprug naše profesorice. Bilo je ludo! Jutro smo dočekali zagrljeni, pjevajući na sav glas... – prepričala je voditeljica, a onda se osvrnula i na ovogodišnje maturante.

– Razmišljam o ovogodišnjim maturantima, o svemu što im je oduzeto... o norijadama koje se ne mogu ponoviti, o maturalnim plesovima koji se neće otplesati... Srce mi se steže... Jer, pandemija ili ne, može nas biti sram. Svakog odraslog koji djetetu otme uspomene može biti sram! A vama, dragi maturanti, želim da vam život vrati stostruko. Dobrim rezultatima na maturi, nezaboravnim fakultetskim godinama i vremenom koje neće znati za mjere i zabrane. Sretno! – poručila je ohrabrujuće bivša voditeljica.

Podsjetimo, Karmela je na HRT-u kao voditeljica provela čak 30 godina, no prije skoro tri godine odlučila je dati otkaz

– Prije pune dvije godine ispraznila sam ladice, ugasila svjetlo i otišla. U te dvije godine nijednom nisam pomislila da sam trebala drukčije. Naprotiv, otvarale su mi se neslućene prilike, radila sam stvari koje nikad ne bih pomislila da će mi se pružiti... Napredovala sam, naučila puno i baš sam silno zadovoljna i sretna u te protekle dvije godine. Što se HRT-a tiče, gledam ga tu i tamo, mrvicu manje nego prosječan gledatelj. Ali ima tamo ljudi koje volim i koji su mi važni. I s radošću pratim kad naprave neku stvarno super stvar! – rekla nam je Karmela krajem prošle godine. 

VIDEO Ovo su Talijani dobili nakon Eurosonga

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

ŠO
Šokac1
15:51 29.05.2021.

worldwizards.... ni ja se ne sjećam da je netko za oca/tatu rekao "pape", za salpu "sopa", za grad "grod", dar "dor".... "odje" po ostatku Hrvatske riječ fotka je uobičajena u standardnom govoru.

JO
joka33
07:36 29.05.2021.

Nisam shvatila.... za što nas može biti sram????

LA
Lana2
21:40 28.05.2021.

Fotka je bicikl sa dva pomoćna kotača.. Svaki pravi purger bi to trebao znati..