ZAHARA JOLIE PITT

Kći Angeline Jolie privukla pažnju na crvenom tepihu: Istaknula se bijelim elegantnim outfitom

Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
Foto: Profimedia
Foto: Reuters/Pixsell
Angelina Jolie
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: News Syndication/PIXSELL
Angelina Jolie
03.10.2021.
u 16:01
Posebnu pažnju je privukla Zahara koja se odlučila za kombinaciju bijelih hlača i bluze koju je upotpunila remenom i starkama. Outfitu je dodala i biserne naušnice koje su privlačile pažnju.
Pogledaj originalni članak

Glumica Angelina Jolie (46) prezentirala je na eventu scenskih umjetnosti u Beverly Hillsu, a na događanje je došla u pratnji kćeri Zahare (16). Majka i kći fotografirale su se na crvenom tepihu. Posebnu pažnju je privukla Zahara koja se odlučila za kombinaciju bijelih hlača i bluze koju je upotpunila remenom i starkama. Outfitu je dodala i biserne naušnice koje su privlačile pažnju. Njezina majka nosila je dugačku zagasito zlatno-smeđu haljinu koja se vezala oko struka, a pogled su privlačile njezine usne na kojima je imala crveni ruž.

Foto: Profimedia
Inače, ovo nije prvih Zaharin crveni tepih s majkom. Kći joj je već bila pratnja na premijeri filma 'Maleficent' kad su obje nosile crne dugačke haljine. Angelina je obukla svjetlucavu haljinu, a Zaharina je imala zeleni donji dio. 

Oskarovka s bivšim suprugom Bradom Pittom (57) ima šestero djece: Maddoxa (19), Paxa (17),  Zaharu (16), Shiloh (14) te blizance Vivienne i Knoxom (12). Par još uvijek vodi pravnu bitku za skrbništvo nad maloljetnom djecom. 

VIDEO 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.