NA INSTAGRAMU

Marijana Batinić fotografijom poručila: 'Ljubav je (opet) na selu'

Foto: Instagram screenshot
1/12
03.10.2021.
u 13:00

- Nisam se vratila na set, nego me ova seoska scenografija podsjetila na lude dane snimanja na sijenu - objasnila je voditeljica uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom i kćeri Rozom.

Popularna RTL-ova voditeljica Marijana Batinić (40) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira s obitelji na sijenu. Na fotografiji, suprug Matej Pašalić i popularna voditeljica poziraju s kćerkicom Rozom. "Ljubav je (opet!) na selu", napisala je u opisu, a zatim objasnila što je time mislila. "Nisam se vratila na set, nego me ova seoska scenografija podsjetila na lude dane snimanja na sijenu", objasnila je voditeljica te upitala svoje pratitelje ima li što ljepše od obiteljskog vikenda u prirodi. "Još kad vas fino najedu i napiju, a vi samo uživate.. Ponovilo se", zaključila je Batinić uz fotografiju. 

Inače, Marijana koja je vodila mnoge RTL-ove projekte poput 'Ljubavi na selu' i 'Života na vagi', oprostila se od seta 'Ljubavi na selu' te svoje mjesto prepustila drugoj osobi. Naime, prošle sezone voditeljsku palicu u ovoj emisiji preuzela je Anita Martinović, gledateljima poznata i po sudjelovanju u showu 'Gospodin savršeni'. Novost je i da bi Batinić trebala preuzeti voditeljsku palicu u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan -kuhaj' koji će se emitirati ove jeseni. 

Dodajmo još da Batinić sa suprugom, marketinškim stručnjakom s kojim je u braku od 2015. godine, osim Roze ima još jednu kćer Enu.

VIDEO Kultna serija Seinfeld stiže na Netflix: Kramer je u pilot-epizodi zapravo bio Kessler

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
14:01 03.10.2021.

Anita Martinović je puno bolje rješenje za LJ.N.S.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije