Ivana Gudelj

Kći nogometne legende Hajduka glumica je i talentirana kuharica: Voljela bih da je mama živa i da zajedno kuhamo

Foto: IVC
Split: Glumica Ivana Gudelj
Foto: IVC
Split: Glumica Ivana Gudelj
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Sinj: Kvalifikacije za Europsko prvenstvo U-17, Hrvatska - Belgija
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Osijek: Premijerno izvedena dramska predstava Cijena sre?e Emira Hadžihafizbegovi?a
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Osijek: Generalna proba predstave Sinovi umiru prvi redatelja Zorana Muži?a
Foto: IVC
Split: Glumica Ivana Gudelj
Foto: IVC
Split: Glumica Ivana Gudelj
03.05.2023.
u 09:31
Ivana Gudelj živi i radi u Osijeku i uskoro će zaigrati i pred publikom u Splitu gdje će premijerno biti izvedena predstava "Zakon Zagore" u kojem Ivana glumi Anđeliju
Pogledaj originalni članak

Ivana Gudelj splitska je glumica koja se preselila u Osijek i kći je legendarnog Hajdukova nogometaša Ivana Gudelja čiji Instagram profil vrvi privlačnim slikama jela koje Ivana redovito priprema, a ljubav prema kuhanju naslijedila je od pokojne mame Mirjane. 

– Ostalo mi je nešto u sjećanju, to sada prebacujem u svoju kužinu. Rado se sjetim nje i njenog kuhanja. Voljela bih da je živa da možda zajedno nešto spremimo, ja ću to prenijeti na svoje kćeri pa se nadam da će one sutra meni nešto fino skuhati – ispričala je Ivana u razgovoru za IN Magazin.

"Kuhanje je kao ljubav. Ili se predaj ili ne ulazi u to", napisala je Ivana u opisu svog profila na Instagramu gdje postavlja fotografije svojih jela i dodaje kako je njezin tata sklon tradicionalnim receptima i otkriva zašto u njezinu slučaju ljubav ne ide kroz želudac.
– Muškarac me ne može osvojiti da je dobar u kužini, gledam neke druge kvalitete, ali možda je to zato što ja volim kuhati i ne bih željela da mi se miješa u kužinavanje. Može biti plus, ali ipak ti ostavi sve meni, ti ćeš probati, ali mi daj neke druge kvalitete. U svakom slučaju ne treba biti dobar kuhar da bi me privukao – kaže glumica koja je u Osijeku završila akademiju, a nama je prije šest godina ispričala kako je zavoljela taj grad i zašto je tamo upisala studij. 

– Jako sam željela studirati glumu, a u rodnom gradu nisam uspjela upisati akademiju pa sam istraživala i tražila gdje bih mogla još pokušati ostvariti svoj san. Zaustavila sam se u gradu pod Dravom jer je Umjetnička akademija nudila, uz glumu, i lutkarstvo. Učinilo mi se primamljivim to što bih na koncu školovanja imala dva zvanja, postati magistra glume i lutkarstva, a to bi mi u budućnosti moglo samo pomoći u razvoju kao mlade umjetnice. Bez razmišljanja sam uzela stvari u svoje ruke i započela teške pripreme za prijamni ispit – ispričala nam je Ivana tada.

U Osijeku živi već godinama i radi u kazalištu, a sada će je gledati i publika u Splitu gdje će premijerno biti izvedena predstava ''Zakon Zagore" u kojoj Ivana glumi Anđeliju. U pripremi za ovu ulogu pomogli su joj, kaže, njezini imotski korijeni i česti razgovori s bakom koja je iz tog kraja i za koju je jako vezana. 

VIDEO Kći Nede Ukraden: Stan koji dijelimo je toliko velik da se moramo dozivati mobitelima

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.