dobra majka

Kći Terminatorove ljubavnice: Mama je za mene superžena!

mildred baena
Foto: reuters
arnold schwarzenegger
Foto: 'ABACA ABACA PRESSPress Associa'
'Arnold Schwarzenegger and his wife Maria Shriver arrive at the inaugural ceremony at the Capitol in Sacramento with their children, Christopher, left, Patrick, center, Christina, right, and Katherine
27.05.2011.
u 11:23
- Uvijek je bila uz mene i moju braću kad smo je trebali i zbog toga smo mi sada uz nju, izjavila je kći Mildred Baene
Pogledaj originalni članak

Skandal u kojem su Arnold Schwarzenegger i njegova kućna pomoćnica glavne zvijezde još ne jenjava. Nakon što je za medije progovorio bivši suprug Mildred Baene, svoje je odlučila reći i njena 27-godišnja kći Jackie Rozo, koja moli medije da njenu majku i brata ostave na miru:

- Ona je i dalje za mene superžena. Uvijek je bila uz mene i moju braću kad smo je trebali i zato smo mi sada uz nju u ovim teškim trenucima, kaže Jackie i dodaje kako donedavno nije imala pojma da je njen polubrat Joseph zapravo sin Arnolda Schwarzeneggera. Otkad je izbio skandal, nije se čula sa svojom majkom.

- Moja majka se nema zašto bilo kome opravdavati. Ona je žena koja je cijeli život naporno radila za svoju djecu, ona je naš uzor i inspiracija, zaključila je.

S druge strane, bivši suprug Arnijeve ljubavnice Rogelio Baena navodno je lagao kad je izjavio da je Josepha otkad se rodio smatrao svojim biološkim sinom, jer kad je njegova supruga zatrudnjela, on je bio izvan države i vratio se kad je Patty bila u drugom mjesecu trudnoće.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.