Nezaboravni Aki

Kiki Rahimovski u Skopju je doznao za divnu inicijativu koju je grad napravio u čast njegovu ocu

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Parni Valjak u Areni
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Parni Valjak u Areni
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Parni Valjak u Areni
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Parni Valjak u Areni
Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixsell
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Aki Rahimovski
Foto: Promo
03.02.2022.
u 08:41
U Makedoniju je Kiki došao kako bi posjetio baku, a obišao je i grob Toše Proeskog te se susreo s gradonačelnicom Skopja
Pogledaj originalni članak

Kristijan Kiki Rahimovski, sin prerano preminulog legendarnog pjevača Akija Rahimovskog, ovaj je tjedan boravio u posjeti svojoj baki, Akijevoj majci koja živi u domu umirovljenika u Skopju. U domovini svog oca Makedoniji na poziv tamošnje ministrice kulture Republike Sjeverne Makednije i gradonačelnika Kruševa ovaj je tjedan zapalio i svijeće na grobu Toše Proeskog i obišao veličanstveni spomen-dom nikad prežaljenom "makedonskom slavuju" i Akijevu glazbenom "bratku" Toši.

Tom prigodom Kristijan je doznao i za inicijativu nove gradonačelnice Skoplja da se jedna ulica u glavnom gradu Sjeverne Makedonije nazove Akijevim imenom, pa je jučer uslijedio i prvi službeni prijam u uredu gradonačenice Skoplja Daniele Arsovske, kao i prvi "radni dogovor" na tu temu. A neposredno nakon tog sastanka, stigla mu je i službena zahvala iz ureda gradonačelnice Skopja:

"Vrlo smo počašćeni što ste došli u Grad Skopje i što smo imali priliku čuti o Akijevu životu i karijeri. Možete računati na nas za sve što vam je potrebno u Skoplju – i znajte da imate velikog prijatelja u nama. Nadamo se da ćemo organizirati prekrasan događaj u čast Akija, gdje ćemo se ponovno vidjeti i da će se suradnja nastaviti i u budućnosti.

VIDEO Kiki Rahimovski otputovao je u Makedoniju k baki i osvrnuo se na mogućnost da naslijedi oca u bendu

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar kastanjer2
kastanjer2
09:30 03.02.2022.

Zašto ima kapu u uredu? Da mu nešto ne padne na pamet?

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
09:21 03.02.2022.

Prerano preminulog?! Pa da, ako je Joža još mlad, pa onda je aki za njega dječarac.

DU
Deleted user
09:17 03.02.2022.

danas sam saznao da je rahimovski pokopan u aleji hrvatskih velikana. makedonac koji je godinama zivio u sloveniji. parodija od drzave.