nižu se komentari

Katarina Baban pozirala u seksi haljini, javio se i glumac iz 'Zabranjene ljubavi': 'I opet bezobrazluk'

Foto: Instagram screenshot
1/10
02.02.2022.
u 21:59

Glumica i modna dizajnerica Katarina Baban (33) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala u elegantnoj mrežastoj haljini svog brenda Lilith by Katarina Baban koja je istaknula njezinu figuru i oduševila obožavatelje.

Glumica i modna dizajnerica Katarina Baban (33) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala u elegantnoj mrežastoj haljini svog brenda Lilith by Katarina Baban koja je istaknula njezinu figuru i oduševila obožavatelje.

-Fali neki emotikon za ovu haljinu- napisala je Katarina uz objavu koja je skupila preko 5 tisuća lajkova i brojne komplimente pratitelja. 

"Predivna haljina", "Božica", "Ova haljina!", "Predivna", "Wow", "Lijepa", "Predivna slika, divna haljina, divno ju nosiš", pisali su pratitelji, a javio se i glumac Zoran Pribičević koji je kratko komentirao 'opet bezobrazluk'.

Inače, Katarinu smo donedavno imali priliku gledati u popularnoj seriji 'Dar Mar' koja se prikazivala na Novoj TV i to u ulozi atraktivne Tine. Baban uspješno balansira dvije karijere, a krajem  prošle godine imala je i svoju prvu samostalnu reviju koja je oduševila brojne Hrvatice.

-Jako sam izišla iz svoje zone komfora ovim potezom, ali neopisivo sam uzbuđena. Posla je bilo preko glave oko organizacije i kolekcije jer smo predstavili posebno limitirano revijsko izdanje. Bila je to prava blagdanska čarolija u Lilith stilu!- ispričala je Katarina u intervjuu za Večernji list, a otkrila je i koji joj je poziv draži. 

- Prije godinu dana presudila bih u korist glume, ali u posljednjih godinu dana je brend toliko napredovao i narastao da ga ne mogu smjestiti na drugo mjesto. Rekla bih da je sada omjer 50:50. Već neko vrijeme to mi je odgovor na ovo pitanje. Da moram izabrati jedno zanimanje- ne znam koje bih.

 Kada joj to poslovne obveze dopuste, Katarina se voli prošetati Jarunom, popiti kavu na suncu, ugasiti mozak i guštati. Ne voli gužve i buku, ali ni špicu, više je kvartovski tip, odgovara joj mir i tišina i manje društvo, što se promijenilo s godinama.

- Što sam starija, sve mi više odgovara mir i tišina i što manje društvo. Svašta sam očekivala da će mi se promijeniti s godinama, ali ovo sam zadnje očekivala! Volim pogledati dobru seriju, a još više pročitati dobru knjigu. 

VIDEO>>Premijer Andrej Plenković i supruga Ana očekuju treće dijete

Ključne riječi

Komentara 5

HU
Humbleandhonest
10:06 03.02.2022.

Pa ovo nije haljina. Ovo je bala materijala namotana i zavezana na nekim mjestima.

TE
Testera
20:02 07.02.2022.

Omotala vreću oko sebe i postala modna dizajnerica.

TA
Tajg
22:32 02.02.2022.

Baš si pretjerala, silo nečista.Tri koraka iza mene..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije