bolje polovice

Koga ljube naši rukometaši? Dio ih je uplovio u bračne luke, a dio je u dugogodišnjim vezama

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Luka Cindrić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
13.01.2024.
u 13:56
Osim brojnih obožavatelja rukometa, naši rukometaši, podršku imaju i od svojih boljih polovica koje ih vjerno prate, a evo tko su ove ljepotice koje se ne vole previše eksponirati.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u petak je oduševila prvim nastupom na europskom rukometnom prvenstvu u Njemačkoj. Odabranici Gorana Perkovca pobijedili su Španjolsku s deset golova razlike te bacili Hrvatsku u euforiju. Osim brojnih obožavatelja rukometa njihovu pobjedu na tribinama slavile su i njihove bolje polovice koje ih vjerno prate, a evo tko su ove ljepotice koje se ne vole previše eksponirati.

Kapetan Domagoj Duvnjak (35) svoju suprugu Luciju upoznao je tijekom srednjoškolskih dana u Đakovu. Vjenčali su se u tajnosti u listopadu 2019. godine, a zajedno imaju dvojicu sinova Šimu i Juru. 

- Poznajemo se dugo, od početka srednje škole. Prve dvije godine sjedili smo u istoj klupi i mogao sam je upoznati. Oduvijek sam bio zaljubljen u Luciju. Prije nego što smo počeli vezu, bili smo prijatelji i ljubav je došla spontano. Moram priznati da me prvo privukla izgledom, ali dobrotom i iskrenošću - rekao je Domagoj u jednom od intervjua. Par živi u njemačkom Kielu, gdje Domagoj igra za istoimeni klub. 

Foto: Instagram

Rukometaš Igor Karačić (35) prije dvije godine zaprosio je djevojku Dušicu Andonovsku. Upoznali su se dok je igrao za Vardar, a makedonski mediji su ih ubrzo razotkrili.  U lipnju 2021. godine vjenčali su se u tajnosti i u krugu obitelji i najbližih prijatelja, u Mostaru.

Luka Cindrić (30) ljubavnu sreću pronašao je uz samozatajnu djevojku Laru Stipetić. O Lari se zna tek da dolazi iz Ogulina, baš kao i Luka, a neko vrijeme i sama se bavila rukometom. Nije nastupila na velikom prvenstvu kao i njezin odabranik, no da joj je lopta u ruci dobro stajala, potvrđuje i nagrada za najbolju sportašicu grada Ogulina, koju je dobila 2011. godine. U travnju 2020. godine Luka i Lara dobili su djevojčicu Alisu, a prinovom u obitelji tada se odmah pohvalio novopečeni otac. "Ovakve testove svemir daje samo najjačima. Alisa, dobro nam došla na ovaj divan svijet", napisao je ponosni otac uz fotografiju svoje mezimice.

Foto: Instagram
Luka Cindrić

Srca publike svojom je igrom sinoć razgalio i mladi Ivan Martinović (25) koji je bio igrač utakmice, a sredinom prosinca zaručio je svoju dugogodišnju djevojku koja je također sportašica, bivša odbojkašica. Zajedno su šest godina, lijepa Miriam mu je podrška od samog početka karijere te ga uvijek bodri na utakmicama i treninzima. Ivan i Miriam žive u Njemačkoj, no na ljeto zajedno dolaze u Hrvatsku na more. 

Foto: Instagram screenshot

Mladi Riječanin Tin Lučin (24) u vezi je s Klarom Lučić, a na društvenim mrežama često podijeli njihove privatne trenutke.  Bivši slovenski reprezentativac Mario Šoštarić (31), također, je sinoć privukao pozornost svojom igrom. Ovaj rukometaš rodom je iz sela pokraj Slunja, a u braku je već 14 godina s Tjašom. Samozatajni par zajedno ima dvoje djece.

Rukometnim terenom prošao je i nećak nogometne legende Darija Srne, Zvonimir Srna (25), a on ljubi Doru Galić. Najvjerniju podršku s tribina ima i Marin Šipić (27). S djevojkom Andreom Šarčević na početku veze odnos je održavao na daljinu, a čini se kako im to nije 'poljuljalo' povjerenje. Lovro Mihić (29), pak, u vezi je s  lijepom Tarom Bezjak, a svoju vezu čuvaju daleko od očiju javnosti. 

VEZANI ČLANCI

VIDEO Paprena zarada Aleksandre Prijović

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar ZLO
ZLO
14:17 13.01.2024.

Da rukomet. Jedina talent Koji moras imat je 120 kila I kockastu glavu