the voice hrvatska

U prvoj emisiji uživo uz mentore i gledatelji biraju tko prolazi u polufinale

Foto: Dario Njavro/HRT
1/13
13.01.2024.
u 09:00

Mentori Vanna, Gobac, Urban i Dino odlučili su u dvoboj fazi natjecanja tko je šesnaestero najboljih natjecatelja ove sezone. Sada odluka više nije samo na njima, jer iz svakoga od četiri tima, jednoga natjecatelja biraju TV gledatelji svojim pozivima, a jednoga mentori. Bit će uzbudljivo i neizvjesno do posljednjeg trena.

„The Voice Hrvatska“ ide prema svojem velikom finalu. U subotu od 20:15 na Prvom programu HRT-a na rasporedu je deseta emisija sezone, a prva koja se emitira „uživo“ iz Studija „Anton Marti“ na zagrebačkom Prisavlju.

Mentori Vanna, Gobac, Urban i Dino odlučili su u dvoboj fazi natjecanja tko je šesnaestero najboljih natjecatelja ove sezone. Sada odluka više nije samo na njima, jer iz svakoga od četiri tima, jednoga natjecatelja biraju TV gledatelji svojim pozivima, a jednoga mentori. Bit će uzbudljivo i neizvjesno do posljednjeg trena. Svi će nastupiti „uživo“ u izravnom prijenosu uz pratnju izvrsnih glazbenika te uz glasnu podršku navijača i publike u studiju. Čekaju nas iznimno talentirani mladi ljudi, vrhunske izvedbe inozemnih i domaćih pjesama i, naravno, odabir onih koji prolaze u polufinale po izboru TV gledateljstva i mentora.

Na društvenim mrežama možete pratiti sve što se događa iza scene, a na YT kanalu pogledati i poslušati dosadašnje izvedbe. Reprizno „The Voice Hrvatska“, prvu emisiju „uživo“ možete pogledati u nedjelju od 16:45 na HRT1.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije