nakon velike promjene

Komplimenti ne staju! Nina Badrić pozirala u mini haljini i otkrila tko joj pravi društvo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Promo
Nina Badrić
Foto: Promo
Nina Badrić
Foto: Andreja Damnjanović
Nina Badrić
Foto: Andreja Damnjanović
Nina Badrić
Foto: Andreja Damnjanović
Nina Badrić
Foto: Instagram
12.07.2021.
u 09:16
Obožavatelje je počastila fotografijom na kojoj pozira na starom drvenom mostu u upečatljivoj crvenoj cvjetnoj mini haljini s puf rukavima koja je u prvi plan istaknula njezine noge.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Nina Badrić iz dana u dan svoje pratitelje na društvenim mrežama časti ponekom fotografijom iz svog privatnog života. Protekli vikend u prirodi je punila baterije za nadolazeće koncerte, a obožavatelje je počastila fotografijom na kojoj pozira na starom drvenom mostu u upečatljivoj crvenoj cvjetnoj mini haljini s puf rukavima koja je u prvi plan istaknula njezine noge. 

- Predivna nedjelja - napisala je Nina u opisu fotografije ispod koje su se počeli nizati komplimenti pratitelja.  "Predivna fotografija", "Uvijek si divna", "Lijepe noge", "Savršena Nina", "Uvijek jako lijepa i zgodna", samo su neki od komentara. 

Foto: Instagram
Na svom Insta Storyju pjevačica je objavila i nekoliko snimki i fotografija na kojima je otkrila tko joj je pravio društvo. Naime, Nina je u prirodi uživala u društvu bliskih prijatelja, ali i kolega -  Marije i Ivane Husar, Alena Hržice i njihovih potomaka. "Familijarno", napisala je u opisu zajedničke fotografije. 

Foto: Instagram

Glazbenica je nedavno proslavila 49. rođendan, a otkrila je i kako se nosi sa situacijom koja je zatekla brojne glazbenike kojima su zbog pandemije otkazani brojni nastupi. 

- Ovo vrijeme u kojem smo se našli doživjela sam kao blagoslov. Prihvatila sam situaciju i, kako je svima, tako je i meni. Osmislila sam svoj život drugačije i napravila mnoge stvari koje sve ove godine nisam stizala. Imala sam priliku konačno stati. Dane provodim mirno i bez stresa. Rano odem spavati, rano se budim i imam svoju dnevnu rutinu u kojoj mi ponekad i fali vremena da napravim sve što sam zamislila. Ne poznajem život bez rada. I vjerojatno nikada sama ne bih napravila rez u svome poslu da se ovo nije dogodilo. Shvatila sam da sam nedostajala sama sebi - rekla je Nina koja se nedavno pohvalila i da je promijenila neke životne navike te da više ne jede meso. „Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslije toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože", rekla je te dodala da se osjeća super i da više nije umorna. 

Foto: Instagram

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
12:27 12.07.2021.

Sjećam se dočeka Nove godine prije par godina. Dotičnica nastupala. Bilo je nezaboravno. Dosadno. Cijeli je Stradun zijevao.

FN
Fr@njo
11:47 12.07.2021.

hoce li . konacno pronaci sponzora..

HU
Humbleandhonest
10:35 12.07.2021.

Haljina joj ne laska. Nina uživo je sve samo ne vitka. Nije ružna, dakako, njegovana, čak i vježba i sve to, ali škembica, stražnjica, ruke.... sve to je pozamašno...