Bivši farmer

Landek nakon što mu je supruga osvanula na TV-u: 'Njezina djeca su me odlično prihvatila, nema zle krvi'

Foto: RTL, Facebook
Foto: RTL
Foto: Facebook/RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
08.09.2022.
u 13:29
Nevenovu suprugu Katarinu gledatelji su ovaj tjedan mogli vidjeti i u showu 'Večera za 5 na selu' kada je domaćica Barbara došla na imanje Landekovih po svježe namirnice koje je pripremila svojim gostima. Tom prilikom Katarina je otkrila i pojedinosti iz privatnog života.
Pogledaj originalni članak

Neven Landek, bivši farmer u showu ''Ljubav je na selu'', nakon prestanka emitiranja emisije povukao se iz javnosti i posvetio poslu i obiteljskom životu. U jednom od rijetkih intervjua koje je dao otkrio je kako danas izgleda njegov život. 

''Prije 15 mjeseci postao sam otac i život mi se promijenio. Kada govorimo o supruzi i meni – ipak sam ja malo popustljiviji i ''dobar policajac'' u našem odnosu. Uživamo u roditeljstvu i nikada nam nije bilo ljepše. Mia je divno i zahvalno dijete'', rekao je Neven za RTL.hr. Dodao je i da nikada nije bio sretniji, a ne odbacuje ni mogućnost da se jednog dana ponovno okuša u nekom televizijskom formatu. "Nikad ne reci nikad", smije se Neven koji trenutačno uživa u braku sa suprugom Katarinom koja s Nevenom ima djevojčicu Miju, dok iz prvog braka ima šestero djece. 

Foto: RTL

 ''Djeca iz suprugina prvog braka jako su me lijepo prihvatila, a neizmjerno su se radovala kada su čuli da će dobiti još jednu sestricu. Funkcioniramo kao velika i sretna obitelj i nije bitno što moja kći i oni imaju različitog oca. Na sve gledamo jednako i nema 'zle krvi'', zaključio je Landek. 

Inače, Nevenovu suprugu Katarinu gledatelji su ovaj tjedan mogli vidjeti i u showu ''Večera za 5 na selu'' kada je domaćica Barbara došla na imanje Landekovih po svježe namirnice koje je pripremila svojim gostima. Tom prilikom Katarina je otkrila i pojedinosti iz privatnog života. "Ljubav je super, a beba je odlično", otkrila je Katarina za sve fanove showa ''Ljubav je na selu''. 

VIDEO Sjećate li se Anđele koja je sa Zečićem snimila duet 'Ima li nade za nas?'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:24 08.09.2022.

Jel ovo glumac iz Wrong turn ili Hills have eyes?