Erdoğan u Hrvatskoj

Ljutit Ribafish: 'Potrošeni su milijuni kuna i tisuće radnih sati. Mogli su dvije ulice u Glini ili Petrinji sagradit'

Turisti?ka zajednica Karlova?ke županije predstavila novi gastro vodi?
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/7
08.09.2022.
u 10:00

U službeni posjet Hrvatskoj stigao je turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan, a mjere koje su na snazi na svom je Facebooku prokomentirao i food bloger Domagoj Jakopović Ribafish.

Sinoć je u Zagreb sletio turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan (68), njegov posjet Hrvatskoj prate iznimne mjere sigurnosti. Zbog sigurnosnih razloga uspostavila se i privremena regulacija prometa, policija je već najavila blokade cijelih dijelova grada tijekom srijede i četvrtka, a najavljeno je i da će pauk uklanjati vozila koja budu parkirana u zabranjenim zonama. O posebnim mjerama koje su na snazi na svom Facebooku oglasio se i food bloger Domagoj Jakopović Ribafish (52). 

"Zašvasalo nam šahtove u kvartu, pauci digli sve aute, potaracalo i poteralo one nesretne Azijate koji su spavali i živili na Tomislavcu (ipak se može), sused reže špek snajperistima na krovu, simpatični mladići... Sve blokirano, stotine ljudi u uniformama koje paze da strašni Dživo i ja nešto ne napravimo krivo, milijuni kuna i tisuće radnih sati da bi se nekakvo krdo obijesnih političara sastalo s našim lopinama, a ti obični puče šuti i ne talasaj...

Da su ih primili kilometar od aerodroma, mogli su dvije ulice u Glini ili Petrinji sagradit, ovaj se planet okreće u lošem smjeru, nisu to dobri ljudi, nisu...", poručio je Ribafish u svojoj objavi koja je u samo dva sata prikupila gotovo 2000 lajkova, a i podijeljena je više od 60 puta.

Podsjetimo, Erdoğan će danas u Zagrebu razgovarati s predsjednikom Zoranom Milanovićem i premijerom Andrejem Plenkovićem. S Milanovićem će održati zajedničku tiskovnu konferenciju na Pantovčaku, a o susretu s Plenkovićem Banski će dvori izvijestiti priopćenjem. Turski će predsjednik zajedno s hrvatskim otići i u Sisak, gdje će sudjelovati na otvorenju novog islamskog centra i džamije u tom gradu, što sisački imam Alem Crnkić naziva "ostvarenjem višegeneracijskog sna" tamošnjih muslimana. Prije nego što je stigao u Hrvatsku, Erdoğan je bio u službenom posjetu u Srbiji, ali i u BiH. 

VIDEO Gdje je Anđela koja je sa Zečićem snimila duet 'Ima li nade za nas?'

 

Komentara 36

ZD
zdravljak
10:29 08.09.2022.

Bože sačuvaja nas ovakvih genijalnih dušebrižnika. Što bi trebalo? Otkazati sve konzulate, vanjsku politiku zanemariti i živjeti kao da nas se ostatak svijeta ne tiče. Ili bi možda trebalo doplejati predsjdenika Turske i predstaviti ga kao najnoviji tip glinenog goluba?? Kod Ribafisha kad dođe gost u kuću on ga pojedne na zahod i ponudi mu malo WC papira da ga slučajno gost ne bi previše koštao?

DU
Deleted user
10:33 08.09.2022.

I bas ste nasli ciju cete objavu prenijeti, najjaci su mi komentari moglo se napraviti toliko i toliko vrtiva, ulica....jeftina demagogija. Tko zna mozda se i on sprema za novog gradonacelnika ??!? Treba jos samo par puta leci na cestu i uvjet zadovoljen

TM
trade_mark
11:04 08.09.2022.

ovaj gospodin je u privatnom životu jedna neugodna i bahata osoba za koju ne vrijede pravila lijepog ponašanja. i sad ta i takva osoba uzima sebi za pravo docirati kako se i što treba raditi kada u posjet dolazi predsjednik neke države. hvala, ne treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije