na instagramu

Lejla Filipović oduševila pratitelje fotografijama iz Istre: Na vrhu uvijek ima mjesta…

Foto: Instagram
Foto: Ana Škiljić Ravenšćak
Lejla Filipović
Foto: reuters
Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Instagram screenshot
Lejla Filipović
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Tarik Filipović
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Instagram screenshot
23.02.2022.
u 18:20
Tarik i Lejla pozirali su tako da je svatko sjeo s jedne strane kipa. „Casanova, ovaj u sredini“, našalila se pored fotografije.
Pogledaj originalni članak

Glumac i voditelj Tarik Filipović (49) i njegova supruga Lejla (45) otkrili su da su odlučili posjetiti Vrsar. Na društvenim su mrežama podijelili fotografije iz sunčane Istre i tako oduševili svoje pratitelje.

Lejla je na Instagram Storyju prvo podijelila fotografiju na kojoj njih dvoje sjede na klupici. Tarik i Lejla pozirali su tako da je svatko sjeo s jedne strane kipa. „Casanova, ovaj u sredini“, našalila se pored fotografije.

Foto: Instagram screenshot
Na ovoj društvenoj mreži podijelila je i fotografiju na kojoj pozira u cvjetnoj haljini s kojom se kombinirala efektnu tirkiznu torbu od krokodilske kože.  „Na vrhu uvijek ima mjesta“, napisala je u opisu stih Dine Merlina. Na ovaj je način istaknula i činjenicu da pozira pored stepenica koje prikazuju visoku uzbrdicu. 

U komentarima su joj pratitelji pisali komplimente. „I dalje godinama najljepša“, poručili su joj te ostavili emotikone srca.

Podsjetimo, Lejla koju na Instagramu prati više od 40.000 ljudi otkrila je da joj je nedavno ovaj profil bio hakiran.  "Dragi moji, moj profil je sinoć bio hakiran i nisam mu više mogla pristupiti. Nadam se da niste primili nikakve zlonamjerne linkove s mog profila", napisala je i zahvalila osobi koja joj je pomogla vratiti profil.

Dodajmo, Tarik i Lejla u braku su već 14 godina. Vjenčali su se u tajnosti na Silvestrovo 2007. godine u Zagrebu, dva mjeseca prije nego što je ona rodila njihova sina Armana. Iako su njih dvoje bili poznanici dugi niz godina, zaljubili su kad su jednom sjeli na kavu. Par su postali 2006. godine, no okolnosti im nisu išle na ruku. Nije prošla ni godina dana otkad je Lejla postala samohrana majka trogodišnjeg Dine, odnosno otkad se rastala od Dade Majolija. Zbog svega toga Lejla i Tarik nisu htjeli odmah potvrdili svoju vezu, a potvrda je došla tek 2007. godine na dodjeli nagrada Večernjakovog Ekrana.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.