Seksi voditeljica kupila 12 knjiga

Lektira joj je bila neprijatelj

Foto: tomislav miletić/pixsell
Lektira joj je bila neprijatelj
15.11.2009.
u 16:14
U osnovnoj i srednjoj školi knjige su bile na njenoj crnoj listi, pa je lektiru umjesto Doris odrađivala njena mama, ali zato sada knjige guta s guštom
Pogledaj originalni članak

Nedjelja ujutro kod voditeljice emisije “Automotiv” Doris Vrečko rezervirana je za šetnju Sljemenom, no jučer je napravila iznimku zbog sajma knjiga Interliber.

– Sve do prije četiri godine mrzila sam knjige. U osnovnoj i srednjoj školi mama je umjesto mene odrađivala lektiru, eto, priznajem! Ali sad knjige gutam kao luda – kaže seksepilna 25-godišnja voditeljica. Trošenje novca na knjige donedavno joj nije padalo na pamet, štoviše, nije voljela ni primati knjige kao dar.

– Kad sam bila malo mlađa, svi koji bi mi darovali knjigu bili su mi neprijatelji. Malo se šalim, ali nikad nisam bila oduševljena takvim darovima jer su skupljali prašinu na policama – iskrena je Doris koja sad najviše voli čitati knjige sa psihološkim savjetima o životu. Jedna takva posebno ju je oduševila.

– Knjiga “Sai Baba govori o odnosima” moje je omiljeno štivo jer sam iz nje izvukla hrpu savjeta koji doista dobro dođu u svakodnevnom životu. Kad sam nezadovoljna i depresivna, ta mi knjiga svaki put popravi raspoloženje – kaže Doris koja se jučer kući s Interlibera vratila sa 12 knjiga. Simpatično i zgodno lice s Nove TV otkriva kako ni jedan savjet još nije iskoristila u ljubavnom životu. – Trenutačno sam sama i to mi sasvim odgovara – kaže Doris koju se dugo povezivalo s rukometašem Nikolom Karabatićem.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PF
Pink_Floyd
16:45 15.11.2009.

Nije mi jasno zasto urednik daje mjesta takvim spodobama i promociji njihove gluposti.