presretna glumica

Leona Paraminski objavila rijetku fotografiju sa suprugom: '13 godina zajedno'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: PROMO
Foto: instagram
Foto: reuters
11.05.2021.
u 15:45
Glumica i inženjer elektronike bračne zavjete izmjenili su 2012. godine na Karibima bez kumova i pratnje, točno u podne 10. svibnja, na plaži na otoku Santa Lucia.
Pogledaj originalni članak

Glumica Leona Paraminski (41) oglasila se nakon gotovo dva mjeseca na svom je Instagramu. Glumica je objavila jednu od rijetkih fotografija sa suprugom Tinom Komljenovićem i otkrila da imaju razlog za slavlje. 

 "Da smo uvijek veseli, opušteni i sretni!", napisala je trudna Leona uz fotografiju na kojoj je dodala hashtagove "9 godišnjica", "13 godina zajedno" i "šest mjeseci trudna". 

Foto: Instagram

Inače, glumica i inženjer elektronike bračne zavjete izmjenili su 2012. godine na Karibima bez kumova i pratnje, točno u podne 10. svibnja, na plaži na otoku Santa Lucia.

Leona je nedavno otkrila i da joj se ispunila velika želja te da sa svojim odabranikom očekuje prvo dijete. Budući da to nisu mogli ostvariti prirodnim putem, podvrgnula se medicinski potpomognutoj oplodnji u Zagrebu. Suprug i ona godinama žive u Santa Barbari gdje ona predaje na koledžu. 

Foto: Instagram

Da 41-godišnja glumica i njen tri godine mlađi suprug Tin Komljenović čekaju bebu, saznalo se krajem veljače. Leona je dugo priželjkivala bebu, a nije skrivala ni da je spremna i na umjetnu oplodnju ili posvajanje. Zbog toga je posljednje vrijeme često dolazi u rodni grad.  

"Htjeli bismo još vidjeti možemo li prirodnim putem, pa možda umjetnim putem, pa možda i posvajanje. Ja sam otvorena za sve opcije. Ne samo po pitanju posvajanja nego mislim da sam prenormalna", ispričala je jednom prilikom. - Uvijek postoji doza straha, no sad sam u fazi kad se veselim prirodnom porođaju. Danas, srećom, postoji i takozvani francuski rez, koji za razliku od carskog nije toliko invazivan pa je bol manja, a oporavak brži. Koja god metoda bila, nadam se da će biti uspješna i da će sve dobro proći. Stoga se ne zamaramo ni spolom ni imenima. Vjerujem da ću biti opuštena i fleksibilna mama, jer mislim da nije dobro kad se roditelji prema djetetu odnose previše zaštitnički. Zezamo se da će biti matematičar na Tina, ali možda se odluči i za glumu, koja je moja velika ljubav. Vidjet ćemo hoće li prevladati znanost ili umjetnost - progovorila je nedavno Leona za Gloriju.
 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Nikom Turković

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DR
drugPlenky
16:33 11.05.2021.

Opet ona

XY
Xyxyxy
12:05 12.05.2021.

Moš mislit..ko da su 113 godina zajedno