PRINCEZA OD ZNANJA

Lijepa lovkinja iz 'Potjere' muku muči s pronalaskom stalnog zaposlenja: 'Nadam se'

Foto: Screenshot Youtube
Foto: Screenshot Youtube
Foto: Screenshot Youtube
Foto: Screenshot Youtube
05.02.2022.
u 14:42
Milica Jokanović ispričala je da je fakultet završila u roku s visokim prosjekom. - Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje sam posljednjih godinu i pol dana - otkrila je te dodala da ne gubi nadu.
Pogledaj originalni članak

Lovkinja u srpskoj inačici kviza 'Potjera' Milica Jokanović (39) progovorila je o problemu s kojim se suočava kada je pronalazak posla u pitanju. Ispričala je da se nada da će ove godine dobiti priliku za stalni posao.

- Trudim se misliti pozitivno i vjerovati da će na kraju trud dati rezultate. Sigurna sam da visoko obrazovanje ništa ne može zamijeniti. Iako, istini za volju, u pojedinim situacijama postoje i izvjesne nedoumice. Imala sam prilike raditi u struci, međutim to nije potrajalo. Nadam se da ću ponovo dobiti priliku - rekla je za srpski portal Nova.

Ispričala je i da je fakultet završila u roku s visokim prosjekom.

- Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje sam posljednjih godinu i pol dana - ispričala je te dodala da ne gubi nadu.

Lijepa lovkinja, koji mnogi nazivaju 'Princezom od znanja', diplomira je pravo, a sudjelovala je u mnogim kvizovima kao natjecateljica. Tako se natjecala u srpskoj inačici kviza 'Jedan protiv sto', kvizu 'Slagalica', kao i mnogim drugima.  Dodajmo da je Jokanović istaknula da je njezin životni moto da sumnja u sve osim u svoje znanje.

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Zgubider.
Zgubider.
16:14 05.02.2022.

Završila gospođa pravo. Zašto nije postala inžinjer informatike, strojarstva, elektrotehnike ili građevinarstva. U roku tjedan dana imala bi stalan posao (u inozemstvu sigurno, a možda čak i u Srbiji). Svi bi "kruha bez motike"...

AN
anteprkacin
16:28 05.02.2022.

Pa samo se triba skinit i vše nema problema! Evo skinit ću se ja umisto nje! Bit će probleme, ali....!