bivša pjevačica Magazina

Ljiljana Nikolovska reagirala na slučaj Mirele Čavajde, neistomišljenicima poslala sarkastičnu poruku

Foto: Tino Juric/Pixsell, Screenshot/N1, Facebook
Foto: Facebook
Foto: Tino Juric/PIXSELL
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Ljiljana Nikolovska
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Ljiljana Nikolovska
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Ljiljana Nikolovska
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Ljiljana Nikolovska
07.05.2022.
u 12:24
Mireli Čavajdi proteklih su dana javnu podršku pružile i brojne osobe iz javnog života, a sada se na cijelu slučaj osvrnula i Ljiljana Nikolovska (57), bivša pjevačica Magazina. Nikolovska je na svom Facebooku objavila status kojim je podržala Mirelu.
Pogledaj originalni članak

Trudnica Mirela Čavajda (39) proteklih dana postala glavna vijest u domaćim medijima  nakon što je objavila da joj je u 24. tjednu trudnoće magnetskom rezonancijom na Svetom Duhu potvrđeno da beba u njezinoj maternici ima golemi tumor na mozgu zbog kojega su joj šanse da će preživjeti male, a liječnici kojima se obratila su je uvjeravali da joj ne mogu pomoći jer je u Hrvatskoj pobačaj nakon 10. tjedna trudnoće protuzakonit. Zbog svega je odlučila prekinuti trudnoću u Sloveniji, a već je i zakazala termin. 

Čavajdi su proteklih dana javnu podršku pružile i brojne osobe iz javnog života, a sada se na cijelu slučaj osvrnula i Ljiljana Nikolovska (57), bivša pjevačica Magazina. Nikolovska je na svom Facebooku objavila status kojim je podržala Mirelu Čavajdu. 

- Svima vama koji ste protiv ženskog prava na osobni izbor majčinstva želim da se ujutro probudite u sedmom mjesecu trudnoće - napisala je Nikolovska. - I lažne trudove. I da vam prijaju samo kiseli krastavci s marmeladom - dodala je sarkastično Nikolovska koju su u komentarima podržali brojni istomišljenici.

Foto: Facebook

Podsjetimo, Čavajdi je neki dan javnu podršku uputila i pjevačica Severina Vučković (50). - Kamala Harris za predsjednicu svih žena, pogotovo hrvatskih. Mireli Čavajdi i njenoj obitelji želim puno snage. Uz vas sam s puno nježnosti - napisala je pjevačica uz video isječak govora potpredsjednice SAD-a u kojem govori o pravima žena i pravu na pobačaj.

 - Neki republikanski čelnici pokušavaju iskoristiti zakon protiv žena. Kako se usuđuju? Kako se usuđuju reći ženi što smije, a što ne smije raditi sa svojim tijelom? - govori, između ostalog, Kamala u videu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar Mistborn
Mistborn
13:36 07.05.2022.

Smeta mi što u toj priči uopće nema oca?! Smeta mi što se raznorazne leftardice sad javljaju i koriste to malo nedužno biće za samopromociju. Smeta mi što se od sveg radi cirkus.

Avatar De Jure
De Jure
13:20 07.05.2022.

Nije mi jasno zašto je reagirala, pa ona ne živi u Hrvatskoj već 30 godina, ako se ne varam nije ni Hrvatica.

KU
kuramela
13:22 07.05.2022.

Ova piše da je ne zaboravimo.