Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fešta za pamćenje

Vjenčali se naši najpoznatiji influenceri: Mladoženja zaplakao, a mlada zablistala u dvije vjenčanice

Foto: Instagram
1/10
07.05.2022.
u 11:27

Influencer i travel bloger Kristijan Iličić i njegova odabranica Andrea Trgovčević izrekli su sudbonosno ''da'' u Zagrebu, a svojim gostima priredili su zabavu za pamćenje nakon što su prije dvije godine morali odgoditi svadbu zbog pandemije koronavirusa.

Influencer i travel bloger Kristijan Iličić i njegova odabranica Andrea Trgovčević izrekli su sudbonosno ''da'' u Zagrebu, a svojim gostima priredili su zabavu za pamćenje nakon što su prije dvije godine morali odgoditi svadbu zbog pandemije koronavirusa.

Andrea je odabrala dvije vjenčanice. Za crkveno vjenčanje odjenula je elegantnu haljinu s golim ramenima,a  potom se na imanju gdje se održalo slavlje preodjenula u haljinu s kraćim prednjim dijelom koja je istaknula njezine vitke noge. Mladoženja je pak odabrao elegantno tamno odijelo. Uoči vjenčanja na društvenim mrežama je podijelio fotografiju s terse hotela i kratko napisao ''Vrijeme je'', a pratitelji su mu uputili brojne čestitke.

''Čestitke od srca'', ''Sretno vam'', ''Prekrasno, sretno ljudi'', ''Iskrene čestitke'', pisali su pratitelji.

Snimke i fotografije s vjenčanja objavila je njihova prijateljica, blogerica Vanna Bojović, a posebno emotivan trenutak bio je kada je Kristijan ugledao svoju Andreu te nije mogao sakriti suze.

Nakon crkvenog obreda, mladenci i uzvanici uputili su se na jedno imanje gdje se nastavilo slavlje. Goste su na stolovima dočekale i prigodne kartice s imenima država koje su posjetili i veliki vatromet. Među uzvanicima bili su brojni poznati blogeri i nogometaš Dejan Lovren koji je Andrejin bratić

Podsjetimo, Kristijan je posljednje slobodne dane proveo u Meksiku u omiljenom ljetovalištu Cancun. Okupio je tada veliku ekipu, a djelić provoda podijelio je na društvenim mrežama dok je Andrea organizirala zabavu u Istri.

Inače, par je prije dvije godine morao odgoditi vjenčanje zbog koronavirusa. U svladavanju plesnih koraka  mladencima je pomogla plesačica Gabrijela Pilić, koju publika može gledati kao mentoricu u showu 'Ples sa zvijezdama'. Kristijan se na svojem Instagram storyju pohvalio i kako je odlučio vježbati kako bi na vjenčanju izgledao najbolje moguće.

Kristijan i Andrea često zajedno putuju svijetom te objavljuju fotografije i objave iz najrazličitijih mjesta. Dodajmo da Kristijana na društvenim mrežama prati više od 322.000 ljudi, a on ih redovito obavještava o svemu što na putovanjima mogu vidjeti i li što im se može dogoditi. 

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:03 07.05.2022.

" Influencer i travel bloger"-zapravo utjecajnik i putopisac....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije