POSTAJE SVE NAPETIJE

Ljubavni par Anamaria i Petar ipak nisu izabrali biti u istom timu u Masterchefu

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
25.09.2024.
u 00:01
Podijeljeni u dvije skupine, natjecatelji su večeras dobili zadatak pripremiti jela od različitih glavnih namirnica: riba za prvu skupinu i mljeveno meso za drugu
Pogledaj originalni članak

Natjecatelji MasterChefa suočili su se s novim izazovom za ulazak u MasterChef vilu. Testiranjem njihove kulinarske vještine i kreativnost, otkriveno je tko će direktno izboriti svoje mjesto u vili, tko će dobiti zadnju šansu, a kome je vrijeme da se pozdravi s natjecanjem. Podijeljeni u dvije skupine, dobili su zadatak pripremiti jela od različitih glavnih namirnica: riba za prvu skupinu i mljeveno meso za drugu. Prva skupina, suočena s pripremom oslića i dodatnim sastojcima poput krumpira, koromača i rikole, oduševila je žiri šarenilom na tanjurima.

Tin Rubinić se odmah odlučio za tradicionalni pristup - krumpir na lešo s koromačem. Međutim dopunio ga je još emulzijom od ribljih kostiju, a njegova hrabra i inovativna tehnika oduševila je Gorana, koji mu je ponudio pregaču: „Super tehnika, super iskoristivost ribe, balans okusa. Treba imati hrabrosti u ovoj fazi napraviti ovakav tanjur.“ Iako su mu pregače ponudili i Stjepan i Goran, Tin se odlučio za Gorana, ističući kako je od početka želio da mu baš on bude mentor. Ivo Kežić bio je presretan kad je dobio ribu kao glavnu namirnicu. Njegovo jelo zasjalo je na tanjuru, a zbog izvrsne izvedbe osvojio je bijelu pregaču Stjepana Vukadina. S druge strane, Josip Petrović nije zadovoljio ni okusom ni prezentacijom svog jela, no dobio je crnu pregaču, koja mu pruža priliku za iskupljenje u izazovu zadnje šanse.

VEZANI ČLANCI

Elva Halilović svojim ambicioznim pristupom zadala si je previše posla. Iako jelo nije bilo u skladu s očekivanjima, Stjepan i Goran prepoznali su njezin potencijal i ponudili joj svoje bijele pregače. Uz veliku radost, ona se na kraju odlučila za ulazak u Goranov tim. „Na greškama se uči, i vi ćete puno naučiti“, poručio joj je Goran.

Druga skupina natjecatelja suočila se s izazovom pripreme jela od mljevenog mesa, što je izazvalo podijeljene reakcije. Doris Vlah je, unatoč početnoj zabrinutosti, osvojila pregaču Maria Mihelja. Hrvoje Stošić je briljirao sa svojim jelom i također dobio Mario pregaču. Njegov kolega sa zadnje radne jedinice, Aco Lukić imao je manje sreće i zaradio je crnu pregaču, ali je izrazio nadu da će u izazovu zadnje šanse uspjeti izboriti ulazak u MasterChef vilu.

Jela koja su pripremili ljubavni par Anamaria Šimičak i Petar Marić bila su slična, međutim žiriju su se jako svidjeli okusi koji su se našli na tanjurima i Petra i Anamarije, pa su im sva trojica člana žirija dala svoje pregače. Kad je došlo vrijeme za odluku, njih dvoje morali su se dogovoriti žele li biti u timu istog chefa ili u različitim timovima. „Velika mi je čast dobiti pregače svih članova žirija. Ali htjela bih doći u tim chefa Stjepana“, objasnila je Anamaria.  „Jednu sam osobu zakinuo za desert na audiciji i sad bih mu se htio odužiti, pa biram chefa Maria“, istaknuo je Petar, sretan jer u MasterChef vilu ulazi sa svojom djevojkom, a direktan ulazak u vilu izborili su još i kandidati Gano Kotorić te Marija Benjak.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.