SMRŠAVJELA ČAK 15 KILOGRAMA

Popularna hrvatska glumica pokazala figuru nakon značajnog gubitka kilograma! U mini haljini proslavila 45. rođendan

Foto: Instagram
1/18
24.09.2024.
u 17:42

Anu Begić Tahiri javnost najbolje pamti po glavnoj ulozi iz serije "Bibin svijet", a nedavno je glumica proslavila svoj 45. rođendan! Ono što je odjenula i kako izgleda njezina figura mnoge je pozitivno iznenadilo

Hrvatska glumica koja se definitivno proslavila ulogom u staroj RTL-ovoj seriji 'Bibin svijet', Ana Begić Tahiri nedavno je proslavila svoj 45. rođendan. Doduše, njezin rođendan bio je 27. kolovoza, a proslavu je bila primorana odgoditi zbog viroze, otkrila je za 24 sata. Sada je, između ostalog, s prijateljima i članovima obitelji slavila u jednom zagrebačkom restoranu, a zašto i ne kada je u pitanju ta jubilarna brojka!

Lijepim fotografijama pohvalila se na društvenoj mreži Instagram, a za ovu je prigodu odjenula blještavu mini haljinicu u kojoj je ponovno istaknula svoju zavidnu i nikad vitkiju figuru. U komentarima ispod objave dobila je brojne komplimente i oduševljenje na račun njezina izgleda. 

Podsjetimo, nedavno je Ana gostovala u Večernjakovoj emisiji "U povjerenju by Neven Ciganović" gdje je u jednom od najiskrenijih razgovora dosad ispričala koliko ju je obilježila uloga Bibe u seriji 'Bibin svijet', a nakon koje puno desetljeće nije mogla dobiti ulogu u filmu ili seriji. - Deset godina bila sam izbrisana s filma i televizije - kazala je Ana te ispričala kako je na nju utjecalo što je kao mlada glumica odigrala ulogu koja joj je, jasno joj je sada kad je navršila 45 godina, obilježila karijeru. 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena: 'Život kakav sam poznavala...'

1/20

Mnogi su ju, odala je, godinama zvali Biba. Popričali su i o novoj sezoni nagrađivane serije "Dnevnik velikog Perice" te od tome zbog čega misli da nikad ne bi mogla raditi kao stand up komičarka. Simpatična Zagrepčanka iskreno je progovorila i o bori s kilogramima i kako je naučila prihvaćati ih. Kazala je kako spada u onu skupinu ljudi koja malo previše uživa u hrani kada su pod stresom te da tijekom napornih situacija često nakupi suvišne kilograme. Ipak, kazala je da je nakon poroda imala čak 40 kilograma viška koje je skinula u jednu i pol godinu. Odala je i kako se nosi s menopauzom te zbog čega prihvaća uloge u reklamama.

Cijeli intervju pogledajte u nastavku:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar PurpleRain
PurpleRain
18:10 24.09.2024.

Koš jedan Ozempic "karakter, volja, odricanje i vježbanje" 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije