ponosni tata

Luka Modrić podijelio emotivnu objavu posvećenu kćeri: 'Puno te volim'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Real Madrid
Foto: Marca
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Meksikanka s dresom Luke Modrića
Foto: Instagram
Meksikanka s dresom Luke Modrića
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: NACHO DOCE/REUTERS
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
27.04.2023.
u 11:30
Luka je objavio fotografiju sa svojom kćeri Emom te joj uputio čestitku za rođendan.
Pogledaj originalni članak

Naš proslavljeni nogometaš Luka Modrić rijetkim obiteljskim prizorom je razveselio svoje pratitelje na društvenim mrežama, a povod je bio rođendan njegove mezimice Eme. Tako je Luka objavio fotografiju s njom te joj uputio čestitku na društvenoj mreži Instagram.

- 10 je vrlo poseban broj kao što si i ti! Sretan 10. rođendan, moje sve! Puno te volim - napisao je u opisu fotografije na kojoj ga se može vidjeti u zagrljaju kćeri. U komentarima su malenoj Emi pristigle čestitke sa svih strana svijeta.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, osim nje, Luka sa suprugom Vanjom i 12-godišnjeg sina Ivana i 5-godišnju kćer Sofiju. Ponosni tata na svojem Instagram profilu ponekad zna podijeliti obiteljske trenutke, a najčešće na ovaj način svojoj djeci čestita rođendane. 

Inače, Vanja i Luka upoznali su se kad je on imao 19, a ona 25 godina. Par se upoznao sasvim slučajno kada se Vanja zaposlila u agenciji Zdravka Mamića, a Luka je igrao za Dinamo. Njihov prvi ''susret'' tako se dogodio preko telefona, a kratki poziv pretvorio se u trosatni razgovor i kasnije lijepu ljubavnu priču. Kako je Luka otkrio u autobiografiji ''Moja igra'' nakon razgovora ju je pozvao na kavu u jedan kvartovski kafić i tada je planula ljubav. Iako je Luka od Vanje mlađi šest godina osvojio ju je odmah, svojom skromnošću, ali i velikim ambicijama.

- Pozvao sam je na kavu da joj zahvalim na pomoći. Bilo je to ugodno čavrljanje. Vrijeme mi je u njenom društvu jednostavno letjelo. I nikad dosta. Bilo je još nekoliko susreta na kavi. Ponekad bih navratio kod nje kući, s obzirom na to da smo živjeli tako blizu- otkrio je Luka.

 

- Već sam bio prilično zaljubljen kad sam joj prvi put predložio da iziđemo navečer van. Prihvatila je. Bilo je to 1. prosinca 2004., i to je bio naš dan. Te smo se večeri prvi put i poljubili, u njenom stanu. Ne znam jesam li ikad osjetio takvu sreću do tada. Mislio sam da su sve one priče o leptirićima u trbuhu samo isprazne fraze, ali te sam se večeri osjećao baš tako. Zaljubljen preko ušiju. Prohodali smo - otkrio je Luka. Svoju ljubav okrunili su brakom u svibnju 2010. godine, a ubrzo nakon vjenčanja rodio im se sin Ivano. Crkveno vjenčanje imali su godinu dana kasnije u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu

Vanju je tada pred oltar dopratio Zdravko Mamić, a zablistala je u haljini boje šampanjca i sandala optočenim kristalima Swarovski, a vjenčani buket bio je od božura. Par je izmijenio i Cartier prstenje, a na slavlju koje se nastavilo u zagrebačkom hotelu Westin bile su brojne poznate osobe. Za dobru atmosferu tada se pobrinuo glazbenik Halid Bešlić kojeg je Modrić rezervirao čak dvije godine unaprijed. - Samo zapiši taj termin - rekao je Luka Halidu. 

Inače, Vanja se brine i o suprugovoj karijeri, a poznato je da je njezina riječ često presudna i kada je riječ o Lukinim profesionalnim odlukama. Zanimljivo je i da Vanja snima i arhivira sve Lukine utakmice koje potom zajedno analiziraju i pomno prate na snimci svaki njegov pokret.

VIDEO Zbog Paradžiković djelatnica aviokompanije pozvala osiguranje: 'Bili smo umorni i nervozni'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.