javila se i nataša janjić

Luka Nižetić javio se iz Amerike, pratitelji ne vjeruju u čemu je otišao do trgovine: 'E jesi bijedan, nemaš robe'

Foto: Instagram
Luka Nižetić
Foto: Promo
Foto: Privatni album
Luka Nižetić
Foto: Privatni album
Luka Nižetić
Foto: Privatni album
Luka Nižetić
Foto: Privatni album
Luka Nižetić
16.02.2022.
u 21:23
Na jednoj od posljednjih fotografija pozirao je ispred trgovine i to u pomalo neočekivanom izdanju. Naime, Luka je u dućan otišao u kućnom ogrtaču i papučama, a svojim je izdanjem nasmijao mnogobrojne pratitelje.
Pogledaj originalni članak

Pjevač Luka Nižetić (38) trenutno uživa u Americi, točnije u San Franciscu, gdje je otišao u posjet kod sestre Petre koja tamo već godinama živi s obitelji. Luka uživa provodeći dane sa svojim nećacima, a svoju američku avanturu dokumentira i na društvenim mrežama. Na jednoj od posljednjih fotografija pozirao je ispred trgovine i to u pomalo neočekivanom izdanju. Naime, Luka je u dućan otišao u kućnom ogrtaču i papučama, a svojim je izdanjem nasmijao mnogobrojne pratitelje. 

- Upravo zbog ovoga volim San Francisco - napisao je Luka u opisu fotografije ispod koje su mu se javili brojni obožavatelji. "Ovo je ludilo", "Super izgledaš", "U šlafroku po kavu i cimet tost!!! 😆 zakon!!", "Legendo", "Ti si takav car", samo su neki od komentara. Lukino izdanje komentirala je i glumica Nataša Janjić Medančić. "E bidan, nemaš robe", napisala je Nataša uz emotikone koji plaču od smijeha. 

Inače, Luka obožava putovanja, a prije odlaska u Ameriku sa prijateljem Slavkom Sobinom bio je u Egiptu. Tamo ga je posebno oduševilo noćenje u pustinji i Sahara. 

- Znate kako svi kažu da im je "Mali princ" najdraža knjiga? Meni svakako je! Posjet Sahari pruža isti osjećaj kao dok se čita "Mali princ". Ja to ne znam drugačije objasniti i morat ćete se zadovoljiti tim odgovorom. Od Kaira je naporno doći do nje, ali vrijedno je svakog truckanog kilometra zbijenog u njihovom mini busu dok trešti njihova narodna muzika. Kad napokon dođeš u pustinju i obiđeš sva njena čuda, vrijeme je postaviti kamp i šatore dok ti beduini kuhaju večeru. I onda se dogodi nešto nevjerojatno, dan nestane, a na nebu odjednom ugledaš milijarde zvijezda, i pomisliš samo, ovo je privilegij. Biti živ, u ovom trenutku, na ovom veličanstvenom planetu je privilegij i moramo konstantno biti zahvalni na svakom dahu. Znam, zvučim malo ludo, ali odite tamo, prenoćite, pa ćete mi reći slažete li se - kazao je Luka nedavno za Večernjakov Ekran. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar Tombstone
Tombstone
14:55 17.02.2022.

Izlazi iz ormara? Vise nego ocito, u svjetskoj prijestolnici. Samo u Friscu nije pametno setati ulicama u papucama zbog ljudskih fekalija posvuda

RA
Ramajana
09:39 17.02.2022.

Ne bih htjela ništa loše napisati. Toliko.

LI
lilianst
06:35 17.02.2022.

Zna se da taj lik nije čist u glavi i jako se trudi privlačiti pozornost pa makar i s bedastoćama!