Nema službene potvrde

Vrsaljko ne nosi vjenčani prsten, a Matea na društvenim mrežama više nema njegovo prezime

Dubrovnik: Šime Vrsaljko prošetao gradom sa suprugom Mateom i slikao se s obožavateljicama
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
16.02.2022.
u 14:03

Na fotografijama koje Šime objavljuje zadnjih mjeseci vidi se kako na ruci više ne nosi vjenčani prsten, a brzo nakon što je nogometaš uklonio s Instagrama sve fotografije s Mateom ona je svoj profil na ovoj društvenoj mreži izbrisala.

U lipnju prošle godine pratitelji našeg nogometaša Šime Vrsaljka primijetili su kako je izbrisao sve fotografije sa suprugom Mateom. Dogodilo se to uoči Vrsaljkovih priprema za Europsko prvenstvo u nogometu i svima je bilo čudno zašto je Šime izbrisao fotografije sa suprugom s kojom je bio u braku od 2017. godine, a zaljubili su se još dok su pohađali srednju školu. Njihov prvi sinčić Bruno na svijet je došao 2018. godine, malo prije Svjetskog prvenstva.

Na fotografijama koje Šime objavljuje zadnjih mjeseci vidi se kako na ruci više ne nosi vjenčani prsten, a brzo nakon što je nogometaš uklonio s Instagrama sve fotografije s Mateom ona je svoj profil na ovoj društvenoj mreži izbrisala. Matea se sada vratila na Instagram i s profila je maknula prezime Vrsaljko i preimenovala je svoj profil u Matea.b2018 i moguće je kako se B odnosi na prvo slovo imena njezinog sina Brune i broj 2018 bi mogao označavati godinu njegovog rođenja.

Foto: Instagram

Službene potvrde o tome kako je ljubavi ovog para i njihovom braku došao kraj još uvijek nema, ali šuškanja o tome su sve glasnija.

 

 

Ako je to i istina Matea i Šime su očito ostali i dalje u prijateljskim odnosima jer se prate na ovoj društvenoj mreži. Na društvenim mrežama i brojnim anketama Mateu su često proglašavali jednom od najljepših supruga naših reprezentativaca te su je uspoređivali s Doris Dragović i Monicom Bellucci. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u konkurenciji novo lice godine

 

Komentara 8

DU
Deleted user
15:16 16.02.2022.

E jbg. ode ml san za 23 dana. Naime, duze ne pamtim!! 🤣 🤣

RA
radolizem
15:02 16.02.2022.

Vrsaljko je zaradio dosta novca da se može vratiti u Hajduk, a tamo će mu Lukša naći novu curu od 18 i pol godina.

TR
Tripoli
14:23 16.02.2022.

Ak je tak na fajzbuku i tvajteru onda je to gotovo..nemaš kaj tu više mislit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije