Pop-up izložba

Madonna izlaže svoje najslavnije korzete i haljine

Foto: Press Association/PIXSELL
Madonna izlaže svoje najslavnije korzete i haljine
23.04.2013.
u 14:36
Publika će na jednom mjestu moći vidjeti kostime koji su proslavili pjevačicu, i obratno
Pogledaj originalni članak

Madonna sprema iznenađenje za sve svoje modno osviještene obožavatelje i organizira pop-up izložbu u Los Angelesu na kojoj će prikazati najpoznatije kostime iz svoje karijere. Na izložbi će tako biti izloženi odjevni predmeti koji su Madonnu inspirirali za njenu liniju odjeće Material Girl, a ujedno će prikazati i evoluciju stila kroz koju je pjevačica prolazila posljednjih desetljeća.

Među izlošcima naći će se tako korzet kojega je Jean Paul Gaultier skrojio za Madonninu turneju Blonde Ambition 1990. godine, kao i zelena suknjica iz videa za pjesmu Borderline iz 1984. Dakako, posjetitelji će moći razgledati i vjenčanicu u kojoj je pjevačica otpjevala \"Like a Virgin\" na dodjeli MTV Video Music Awards iste godine.

Tko izbliza želi vidjeti Madonnine opravice, morat će biti brz, jako brz. Naime, izložba u losanđeloskoj robnoj kući Macy\'s otvara se u četvrtak i traje samo dva sata, u skladu sa sve popularnijim pop-up trendom organiziranja kratkih događanja u uglavnom napuštenim trgovinama, skladištima i halama.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.