ZAIGRALA SE

Madonna objavila rijetku fotografiju sa sinom, svi su komentirali samo njen izgled: 'Kao da se smrznula'

Foto: Instagram
Madonna
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: REUTERS
Madonna
Foto: Instagarm
Foto: REUTERS
Madonna
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Madonna
05.01.2022.
u 21:48
Fotogafija sa sinom vrlo je brzo dobila više od 250 tisuća lajkova, no pratitelji su komentirali samo Madonnin izgled, budući da se glazbenica malo zaigrala u Photoshopu. Poručili su joj kako izgleda "zaleđeno", te da uopće ne sliči na sebe
Pogledaj originalni članak

Pop zvijezda Madonna (63) s obitelji uživa na skijanju, a na Instagramu je objavila rijetku fotografiju sa sinom Roccom Ritchiejem (21). Rocca je dobila u osmogodišnjem braku s britanskim redateljem Guyom Ritchiejem (53), koji je prije pet godina dobio bitku za njegovo skrbništvo. 

Fotogafija sa sinom vrlo je brzo dobila više od 250 tisuća lajkova, no pratitelji su komentirali samo Madonnin izgled, budući da se glazbenica malo zaigrala u Photoshopu. Poručili su joj kako izgleda "zaleđeno", te da uopće ne sliči na sebe. 

"Rocco se smije i izgleda sretno, a Madonna zaista izgleda kao da se smrznula", "Je li to Madonna? Ajme, kako se promijenila, uopće ne sliči na sebe", redali su se komentari. "Koristi filter koji ju je pomladio za 100 godina", dodala je korisnica Instagrama, dok se još jedna pratiteljica s njom složila: "Sve su to operacije! Šteta što se toliko boji starenja."

Inače, Rocco se etablirao kao ekspresionistički slikar pod imenom Rhed s tri izložbe u jednoj umjetničkoj galeriji. Svoju je karijeru započeo kad mu je bilo 17 godina te je studirao u Central Saint Martins i Royal Drawing School, a njegov se rad sada prodaje za peteroznamenkaste cifre. Kritičari su već naklonjeni njegovom radu, te se na internetskoj stranici galerije može pročitati:

- Rhed je mladi umjetnik u nastajanju čija je kulturna pozadina raznolika i nekonvencionalna. Njegovo je djetinjstvo proteklo između New Yorka i Londona, što mu je dalo eklektičnu i raznoliku umjetničku pozadinu. Društveni sukobi kao što su opsjednutost društvenim medijima, fiksiranje na slavne osobe i etikete, te generacijska pitanja poput zlouporabe droga i depresije teme su kojima pristupa na šifriran način - stoji u njegovoj biografiji na web stranici galerije, koja opisuje njegov rad. 

Podsjetimo, Madonna je trenutno u vezi s 27-godišnjim plesačem Ahlamalikom Williamsom. Ritchie se nakon razvoda s Madonnom vjenčao s manekenkom Jacqui Ainsley, s kojom ima troje djece. 

VIDEO: I Plenković je gledao 'Don't Look Up'! Donosimo pregled filmske godine 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.