Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s obitelji

Anja Alavanja Viljevac javila se iz Dubaija gdje provodi novogodišnji odmor: 'Ima i većih budala od nas'

Foto: instagram
1/8
05.01.2022.
u 19:52

Anja oduvijek svoje anegdote s putovanja rado dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama, a ovog puta razveselila ih je s jednom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Voditeljica Anja Alavanja Viljevac (39) prve dane 2022. godine provodi u Dubaiju u društvu supruga Vedrana Viljevca i njihovog 9-mjesečnog sinčića Dana. Anja oduvijek svoje anegdote s putovanja rado dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama, a ovog puta razveselila ih je s jednom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

"Penjemo se danas s malim na Burj Kalifu i jadamo se kako nam leđa otpadaju od nošenja, jer nam kolica služe samo za prtljagu. Pa mijenjaj pelenu, traži kašicu, pa briši ono što je bljucnuo...", započela je Anja. 

"I onda u silasku naiđemo na strance s troje male djece. Tata hrani bebu, malo veća curica cendra u kolicima, treće trči oko njih. Mama pokušava sklopiti bebina kolica, sve joj pada... A ja si pomislim, ima i većih budala od nas", kroz smijeh je zaključila voditeljica.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Anja se u rujnu prošle godine udala za ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca, a prije toga su dobila sina Dana. Voditeljica iz prijašnjeg braka sa Željkom Romcem ima sinove Ivora i Jakova.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

 

Komentara 9

AM
Axis Mundi
03:40 06.01.2022.

Uporno gura taj dekolte u prvi plan, godinama već, 'ajde da je barem čemu, umjesto umjetnih nelijepih "razrokih" si.sa. Zašto misli da je to baš fino istaknuti? I zašto je bitno što ona radi, od koga se rastavila i s kim se spojila, koliko je djece rodila? Ona su odavna već ukras na kojem se može i zaraditi, nije to od jučer, ali ne znači da je manje degutantno. Te sve samodopadne glumice, pjevačice, voditeljice itd. koje se non-stop naslikavaju i koriste svoju djecu u marketinške svrhe trebalo bi dobro "pročešljati" jer direktno krše neka djetetova prava, maloga nitko ne pita želi li se slikati i služiti mami kao pasivni prihod i u reklamne svrhe.

MC
MCA
01:21 06.01.2022.

bar ni osla u beograd

GL
Glupaca
21:03 05.01.2022.

Strasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije