''Ona stvarno treba pomoć''

Madonna ponovno šokira obožavatelje, objavila je bizaran video pa se snimila u donjem rublju: 'Strašno'

Foto: Instagarm
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Madonna
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Madonna
Foto: TikTok
Madonna
Foto: TikTok
05.11.2022.
u 21:00
Inače, ovo nije prvi put da je Madonna šokirala svoje obožavatelje. Pjevačica često objavljuje svoje provokativne fotografije i snimke, a pratitelji su zabrinuti što se događa s kraljicom popa.
Pogledaj originalni članak

Kraljica popa Madonna (63) u posljednje vrijeme ne prestaje šokirati svoje obožavatelje na društvenim mrežama. Sada je na društvenim mrežama podijelila snimku u kojoj izgovara riječi iz pjesme ''Vent'' izvođača Baby Keema.

-Jesi li ikad dobio šakom u svoju je**** facu? Što kažeš, da nisi? Dobro, čekaj- govori Madonna ljutito gledajući u kameru.
Na TikToku objavila je nešto eksplicitniju verziju iste snimke uz pjesmu L$D repera Luclovera, a u videu se izvija i pleše u grudnjaku.

''Što sam upravo pogledao?'', ''Malo se gubi'', ''Užas'', ''Ona stvarno treba pomoć'', ''Plašiš nas'', ''Gdje je nestala Madonna?'', ''Tužno'', ''Strašno'', samo je dio komentara.

@madonna

 

♬ L$d - Luclover

Podsjetimo, Madonnin ''zaleđen'' i nimalo prirodan izgled lica već godinama puni medijske stupce, a pratitelji ne prestaju s raspravama na društvenim mrežama. Nedavno je odlučila stati na kraj kartičarima koji ju optužuju da neprestano koriti filtere na svojim fotografijama kako bi izbrisala godine pa je na TikToku objavila neobrađeni video i pokazala kako zapravo izgleda. No, čini se kako nova objava nije bila baš najbolji potez jer su brojni obožavatelji komentirali kako izgleda ''neprirodno'' zbog pretjeranih odlazaka na estetske korekcije.

-O moj Bože, o moj Bože, zašto si to učinila- govori Madonna u video u kojem se u jednom  trenutku pojavljuje i sa šminkom kako bi pokazala razliku.

Inače, ovo nije prvi put da je Madonna šokirala svoje obožavatelje. Pjevačica često objavljuje svoje provokativne fotografije. Nedavno je tako objavila bizaran video kojim je prestrašila je korisnike Instagrama, a u njemu nosi čipkastu masku na licu dok puši nargilu. Maska je otkrila samo njezine oči i usta, a na zubima ima dijamante.

VIDEO Nicki Minaj ponovno u kostimu domaćeg dizajnera, pokazala i stražnjicu: 'Pobijedila je na Noći vještica'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.