PRINC SEVDAHA

Božo Vrećo zablistao na koncertu u Beogradu, s krunom na glavi vrtio se poput balerine

Božo Vrećo oduševio publiku u prepunoj MTS dvorani u Beogradu
Foto: Milan Maricic
1/7
04.11.2022.
u 09:34

Jedan od najomiljenijh umjetnika u regiji napravio je još jedan koncert za pamćenje u prepunoj MTS dvorani

Princ sevdaha Božo Vrećo u Beogradu je održao još jedan koncert za pamćenje i još jednom pokazao zašto je jedan od najomiljenijih umjetnika u regiji. Božo je nastupio u prepunoj MTS dvorani a ponovno je na glavi imao zanimljivu instalaciju, ovog puta krunu sastavljenu od grančica. 

- Kako se dovoljno zahvaliti mom predivnom Beogradu sinoć, preko dva sata smo disali ljubav i svim srcem pjevali, plesali, smiješili se i plakali; Ma reći ću vam cijeli život stao u ta dva sata, toliko nježnosti, zajecao sam od vaše iskrenosti i prisutnosti, vaših srca koja me beskrajno vole i zato ću vam uvijek doći najvoljeniji moji! Hvala do neba mojim dječacima koji su disali sa mnom na sceni , nove pjesme ste tako prihvatili, i Jovana i Čemeriku, presretan sam za sve što tek dolazi. Svaki vaš uzdah i jecaj sam čuo, hvala za najdivniji buket voljeno biće, za darove i zagrljaje, sve vas nosim u srcu gdje god da jesam, jer mi smo jedno zauvijek!  , napisao je Božo na Facebooku.  

Vrećo je na koncertu izveo sve svoje najveće hitove poput 'Aladža',  'Pašana', 'Sanjao sam'; 'Tko li noćas miluje ti kosu', 'Selim' i druge, a prilikom izvođenja pjesme 'Pandora' sišao je u publiku. Vrećo se na pozornici vrtio poput balerine, a zablistao je u elegentanoj bijeloj haljini. 

VIDEO: Nicki Minaj ponovno u kostimu domaćeg dizajnera, pokazala i stražnjicu 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije